NHL: Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

NHL | Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche | 03:00 | 23.06.2022
Kohde sulkeutuu: 23.06.2022 03:00

Tällä kertaa pyydystetään Stanley Cupin finaalisarjan tehopelaajan Mikko Rantasen pinnojen määrää! Suomalaislaituri on jo huikeassa seitsemän peräkkäisen ottelun pisteputkessa ja on iskenyt viidesti seitsemässä pelissä (71%) vähintään kaksi tehopistettä mukaanlukien kaikki kolme finaalipeliä, joissa saaliiksi on tarttunut kaikkiaan seitsemän maalisyöttöä!
NHL:ssä Stanley Cupin finaalisarjan neljännessä kamppailussa Tampa Bay Lightning ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa toistamiseen peräkkäin Amalie Arenalla torstain vastaisena yönä kolmen jälkeen. Avalanche johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Stanley Cupin finaalit voittaa ensimmäisenä neljästi toisensa voittanut joukkue.
Salamapaidat herättivät finaalisarjan uudelleen eloon


Kahden edelliskauden Stanley Cup-mestari Bolts oli finaalisarjan kolmannessa pelissä käytännössä pakkoraossa ja se nappasikin Avalanchesta 6-2 (2-1, 4-1, 0-0) kotivoiton Amalie Arenalla ottaen näin sarjan avausvoittonsa kaventaen samalla Avsin johdoksi enää 2-1.

Boltsista Valeri Nichushkin (17. 8+5=13) huudatti avauserän viidennellä minuutilla kotilyleisön kitapurjeita, mutta Jared Bednarin haasto poiki hedelmää ja osuma hylättiin paitsiona. Avs selvisi ehjin nahoin myös J.T.Compherin (17. 5+3=8) jäähyä seuranneesta Boltsin ylivoimasta. Salamapaidoilla ei sen sijaan käynyt yhtä hyvä tuuri. Heti Ondrej Palatin (20. 10+9=19) ottama Boltsin ensimmäinen jäähy maksoi maalin, missä Mikko Rantasen (17. 5+19=24) maalille lähettämän kiekon upotti Gabriel Landeskog (17. 11+10=21) sisään ja myös Avsin tämän kevään/kesän pudotuspelien tehokkain pelaaja Cale Makar (17. 7+19=26) ahmi osumasta syöttöpisteen itselleen.

Anthony Cirelli (20. 2+5=7) toi onnekkaastikin röyhkeydellään Boltsin tasoihin ajettuaan maalille kolmatta kannua peräkkäisinä vuosina tavoittelevalta Patrick Maroonilta (20. 4+2=6) limpun 14.minuutilla saatuaan. Vajaata paria minuuttia myöhemmin onnistui Palat viemään salamapaidat vuorostaan ensimmäistä kertaa johtoon tässä finaalisarjassa Rantaselle harvinaisen merkkausvirheen seurauksena.

Ottelussa aiemmin jalkaansa satuttanut Boltsin jarruketjun yksi keskeisimmistä pelaajista, jonka mukana Bolts nousee tai kaatuu on ehdottomasti Nick Paul (20. 5+4=9). Hyökkääjällä on taito tehdä ratkaisevia maaleja juuri oikeaan aikaan. Paulin pelättiin Boltsin leirissä joutuneen jättämään jo pelit kesken tältä kaudelta laiturin nilkutettua jäältä vaihtoon ja sieltä irvistellen pukkariin. Toisen erän alussa Paul kuitenkin palasi yllättäen jäälle testaamaan jalan kestävyyttä ja maalasi samassa vaihdossa ottelun voittomaaliksi jääneen osuman Ross Coltonin (20. 5+4=9) erinomaisesta tarjoilusta.

Avs-kippari Landeskog toi vielä joukkueensa muutama minuutti myöhemmin ottelun toisella ylivoimaosumallaan maalin päähän Makarin ja finaalisarjan tehoruiskun, seitsemännen syöttöpinnansa yhteensä kolmessa finaalipelissä antaneen Rantasen esitöistä.

Muutamaa minuuttia tuosta Steven Stamkos (20. 10+7=17) käytti hyväkseen Compherin ketjun laidoillaan suomalaislaiturit Rantanen ja Artturi Lehkonen (17. 7+5=12) merkkausvirheen antaen palaa sydämensä kyllyydestä p-pisteeltä kiekolle kyytiä antaessaan: 4-2!

Maroonin iskettyä isännät jo 5-2 johtoon päästi Bednar Darcy Kuemperin suojattiensa maalinsuulta pälkähästä päästäen ykköstorjujansa keskittymään neljänteen finaalipeliin ja Avsin maalinsuulle luikahti Pavel Francouz ensimmäistä kertaa tässä finaalisarjassa. Kun viisi minuuttia oli vielä toista erää pelaamatta onnistui Bolts maalaamaan jo neljättä kertaa toisessa erässä ja samalla vihdoin ensimmäisen erikoistilannemaalinsa. Maalarina 37-vuotias veteraanihyökkääjä Corey Perry (20. 6+3=9), josta tuli samalla NHL-historian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa neljässä eri joukkueessa finaalisarjoissa.

Tässäkään finaalisarjassa ei ole säästytty kovilta eikä varsinkaan sääntöjen rajamailla ja karskisti ylikin meneviltä taklauksilta, kun voiton eteen ollaan valmiita tekemään luonnollisesti kaikki tarvittava. Niinpä joukkueiden avainpelaajia pyritään ”eliminoimaan” tuomarilinjan niin salliessa. Kolmannessa ottelussa sen päätöserässä sai Boltsin Nikita Kucherov (20. 7+9=16) tuta, miltä tuntuu jäädä Avs-pakin Devon Toewsin (17. 5+9=14) ruhjomaksi saatuaan maistaa alaselkään poikkarilla kohdistuvaa taklausta päin laitaa tietysti. Seurauksena venäläisen siirtyminen pukkariin nuolemaan haavojaan eikä Kucherovia tuon jälkeen nähty enää jäällä. Boltsin venäläishyökkääjä on tehojensa ohella harrastanut omia koiruuksiaan mm. Avsin tehopakkia Makaria kohtaan ottaen viime yönä Norris Trophy-pytyn voittaneen Makarin polvet erityiskohteikseen. Ei liene sattumaa, että Toews on juuri Makarin pakkipari. Sitä saa mitä tilaa. Yllätyksenä tuskin tuli kenellekään, että kovasti poikkarin seurauksena vaikertanut Kucherov on taas pelikunnossa finaalisarjan neljännessä pelissä.

Finaalisarjan toisen ottelun tavoin myös kolmas peli päättyi melkoisiin jäähykarkeloihin, kun seuraavaa kamppailua silmälläpitäen luotiin askelmerkkejä ja otettiin jo henkistä yliotetta pelin tultua ratkaistua jo hyvissä ajoin.

"Rane" jatkaa tehoöitään finaaleissa?


Stanley Cupin finaalisarjan neljännen kamppailun ns. must betsi on ehdottomasti Rantasen vähintään tuplapinnojen veto. Tämän kesän finaalisarjan tehokkain pelaaja on tehnyt kolmessa ensimmäisessä pelissä yhteensä seitsemän tehopinnaa syötettyään ensimmäisessä ja kolmannessa kaksi ja toisessa finaalissa kolme maalia. Konferenssifinaalisarjassa Rantanen teki kaksi tehopinnaa kahdessa ensimmäisessä ottelussa tyytyen yhteen pinnaan kahdessa jälkimmäisessä pelissä Oilersin lähdettyä laulukuoroon suoraan neljässä pelissä. Rantanen ampui kaikissa noissa neljässä kamppailussa maalin ja on nyt siis kaikkiaan seitsemän peräkkäisen ottelun pisteputkessa ja on iskenyt 5/7 (71%) viime pelissä vähintään kaksi tehopistettä!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Mikko Rantanen tekee vähintään 2 tehopistettä (+ja) @3.05

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.82

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.35

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.35

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä