NHL: Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

NHL | Tampa Bay Lightning - Florida Panthers | 20:30 | 22.05.2022
Kohde sulkeutuu: 22.05.2022 20:30

Sunshine Staten derby siirtyessä kahden seuraavan ottelun ajaksi Amalie Arenaan on Panthersin saatava erikoistilanteensa kuntoon tai muuten kahden edelliskauden Stanley Cup-voittaja Bolts heittää sen laulukuoroon. As simple as that! Vaikka Bolts johtaa sarjaa kahdella voitolla nollaa vastaan starttaa Kissojen nousu tästä sarjan kolmannesta pelistä kunhan se saa toistaiseksi vielä tehottoman ylivoimapelinsä kuntoon!
NHL:ssä Stanley Cupin pudotuspeleissä Itäisen konferenssin joukkueista Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers kohtaavat toisensa Amalie Arenalla sunnuntaina kello 20:30. Bolts johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla.
Panthersille jo toinen tappio kotona Boltsia vastaan!


Bolts onnistui kaatamaan runkosarjassa eniten koko NHL:ssä ja Itäisessä konferenssissa rohmunneen Panthersin jo toistamiseen sen kotiluolassa FLA Live Arenalla kaksikon kohdattua toisensa perjantain vastaisena yönä! Tällä kertaa Salamapaidat kaatoivat Kissat maltillisesti 2-1 (1-0, 0-1, 1-0).

Jos Kissoilla on tökkinyt pahemman kerran tämän kevään pudotuspeleissä erikoistilanteet, missä Panthers ei ole onnistunut maalinteossa ainoassakaan 25 ylivoimassaan(!), niin Bolts näytti heti ensimmäisessä erässä ja sen ensimmäisessä erikoistilanteessa esimerkkiä.

Isäntien Brandon Montour (8. 0+3=3) koukki itsensä erän puolivälin krouvin jälkeen jäähylle. Bolts rokotti ykkösylivoimassaan 37 sekuntia myöhemmin nätin kuvion päätteeksi Steven Stamkos (9. 2+4=6) ja Victor Hedman (9. 2+7=9) pelasivat maalipaikan kokeneelle Corey Perrylle (9. 4+1=5), joka toimitti kylmänrauhallisesti lätyn Pants-vahti Sergei Bobrovskyn selän taakse.

Toisessa erässä Pants pääsi kahdesti yrittämään tasoitusta ylivoimalla tuloksetta. Toisaalta eipä Bolts saanut hyödynnetyksi myöskään Radko Gudasin (8. 0+2=2) jäähyä. Kun toista erää oli enää vajaa kaksi minuuttia jäljellä paloi punalamppu vihdoin Boltsin kenttäpäädyssä. Eetu Luostarinen (8. 1+1=2) tasoitti ottelun tämän kevään ensimmäisellä pudotuspeliosumallaan Gustav Forslingin (8. 0+3=3) ja Claude Giroux’n (8. 3+5=8) esityöstä.

Päätöserässä mentiin tasatahtia ja ottelu oli menossa jo jatkoerään asti, kunnes Bolts-hyökkääjä Ross Bolton (9. 5+2=7) pääsi huippupaikkaan onnistuen iskemään voittomaalin vain neljä sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä! Tilannetta edelsi isäntien huolimaton purkuyritys pistää kiekko omalta alueelta keskialueelle, mikä maksoi katkeralla tavalla otteluvoiton! Nikita Kucherov (9. 3+8=11) väijyi maalin takana ja molemmat Kissojen pakeista eli Forsling ja Mackenzie Weegar (8. 0+1=1) tulivat pyydystämään kiekkoa Kucherovilta, jolloin jälkimmäinen jätti miehensä vapaaksi maalille eikä Kucheroville kannata jättää koskaan moista kakunpalaa!

Kissat luistelevat onnensa ohitse, jos eivät saa vihdoin erikoistilanteitaan kuntoon avainpelaajiensa johdolla!


Tasakentällisin Panthers on pärjännyt rinta rinnan vastustajiensa kanssa, mutta tehoton ylivoima alkaa kalvaa henkistä kapasiteettia korvien välissä jo rotan lailla ja apina on jatkanut kasvamistaan tähän asti. Jos Florida ei pane pistettä tuolle riesalle Amalie Arenalla sunnuntaina alkaa tämä ottelusarja olla taputeltu, sillä Bolts ei kyllä menetä ottelusarjaa kolmen voiton etumatkalta! Luotetaan siihen, että pakon edestä Kissoista löytyy ylivoimapelissä onnistujia ja voittoon tarvittavat elementit alkavat taas löytyä!

Toinen oleellinen seikka Floridan kannalta on sen tärkeimpien avainpelaajien esiinnouseminen. Runkosarjassa akselista Aleksander Barkov (8. 2+4=6) ja Jonathan Huberdeau (8. 1+3=4) molemmat eivät jääneet kertaakaan kaksi peliä peräkkäin ilman tehoja. Barkovilla on nyt takanaan molemmista Bolts-peleistä kiikaritehot, Huberdeaulla jälkimmäisestä - tänään siis kolahtaa! Boltsin pudotuspelien neron, Brayden Pointin (7. 2+2=4) puuttumisen ylävartalovamman takia pitäisi näkyä Boltsin pelissä ja näkyykin, kunhan Panthers lopettaa itsensä ampumisen jalkojensa väliin!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Florida Panthers ML @1.92

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.92

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.875

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä