NHL: Tampa Bay Lightning - New York Rangers

NHL | Tampa Bay Lightning - New York Rangers | 02:00 | 01.01.2022
Kohde sulkeutuu: 01.01.2022 02:00

Bolts ottanee Bounce Backin melko vaivatta Ragsin isäntänä kaksikon tuplakohtaamisten avauspelissä Amalie Arenassa!
NHL:ssä idän ykkönen Tampa Bay Lightning ja idän kutonen New York Rangers kohtaavat toisensa Amalie Arenassa Uudenvuodenpäivän yönä kahden jälkeen.

Bolts sai Kissoilta rumasti kuonoonsa Sunshine Staten derbyssä


Jon Cooperin luotsaamalle Boltsille ottelu on jälkimmäinen B2B-peli, sillä piipahti ottamassa kuokkansa kokonaista 3-9 Sunshine Staten derbyssä Panthersilta viime yönä FLA Live Arenassa. Tulevan yön Rags-peli on Salamapaidoille jo kolmas neljään päivään!

Boltsin ja Pantsin kiihkeässä kauden kolmannessa paikallispelissä Salamapaidat jäi Kissojen jalkoihin isäntien tehokkaan avauserän siivittämänä eikä Cooperin suojatit toipuneet tyrmäysiskusta kuin akuutisti Zach Bogosianin (20. 2+4=6), Steven Stamkosin (31. 15+22=37) sekä Brayden Pointin (18. 10+7=17) osumien myötävaikutuksella.

Ottelun kuluessa kävi varsin selväksi, että Bolts kaipaa selkeästi peräpään lukkoaan NHL:n kiistatta kovinta veskaria Andrei Vasilevskiya takaisin laatikkoon eikä Maxime Lagacesta saati päätöserässä Boltsin maalinsuulle luistelleesta Hugo Alnefeltista ei ole venäläisen isojen luistinten täyttäjiksi.

Kissojen tehokkain pelaaja oli yhden osuman ja kaikkiaan viisi tehopistettä tehnyt Jonathan Huberdeau (31. 11+27=38). Ihan ainutkertainen temppu ei ollut kyseessä edes laiturille itselleenkään sillä kyseessä oli jo viides kerta miehen peliuralla! Huberdeaun tultua taalaliigaan 2012-13 jälkeen tämän veijarin saavutuksiin ovat yltäneet ainoastaan Oilersin Connor McDavid (30. 17+33=50) seitsemän sekä Bruinsin Brad Marchand (21. 11+16=27) viisi kertaa.

Ottelun kakkostähdeksi valittu Kissojen Anthony Duclair (23. 12+9=21) mätki kaksi maalia ja kaikkiaan kolme tehopinnaa. Floridan suomalaissenttereistä Aleksander Barkov (18. 11+9=20), Anton Lundell (27. 7+8=15) ja Eetu Luostarinen (28. 8+4=12) latoivat kaikki maalin mieheen ja tekivät kaksi tehopistettä kukin.

Idän kärjessä jatkava Tampa Bay kohtaa NY Rangersin heti uudelleen seuraavana päivänä Madison Square Gardenissa kello 19:30 Suomen aikaa!
Rags jäi Kissojen loppukirin jalkoihin


Gerard Gallantin luotsaama Rags kärsi myös Panthersille vierastappion 3-4 lukemin FLA Live Arenalla Uudenvuodenaaton aattona.

Koronan verottamasta vierasjoukkueesta maalinteossa onnistuivat Artemi Panarin (30. 10+25=35), Mika Zibanejad (31. 8+19=27) ja Chris Kreider (31. 19+8=27) kunkin maalatessa erä kerrallaan osumansa.

Florida oli ottelussa ensin alakynnessä ja ainoastaan Lundell oli onnistunut maalinteossa toisessa erässä. Päätöserässä sitten repesi, kun Kissat onnistuivat maalinteossa kolmesti Mackenzie Weegarin (31. 1+17=18), Carter Verhaeghen (30. 8+16=24) ja Duclairin osumilla isäntien pidettyä pintansa kirien näin kotivoittoon Kreiderin viimeisen minuutin lohdutusosumasta huolimatta.

Ragsista ovat COVIDin kourissa veskareista Alexandar Georgiyev, pakeista Ryan Lindgren (30. 2+2=4) ja Hartford Wolf Packissa myös luutinut Jarred Tinordi (5. 0+0=0) sekä hyökkääjistä Kevin Rooney (30. 6+1=7). Lisäksi polvivammaa poteva hyökkääjä Samuel Blais (14. 0+4=4) tappaa yhä aikaa sairastuvalla.

Kaksikko kohtaa siis samantien toisensa heti seuraavana päivänä puolestaan MSG:ssä Isossa omenassa!

Salamapaidoilta Bounce Back!


Jos joku asia voi olla vedolyönnissä koskaan varmaa, niin sitä voi pitää itsestäänselvyytenä, että Cooper tulee saamaan joukkueensa puolustuspelaamisen ruotuun eikä Rags tule toimittamaan todellakaan Salamapaitojen verkkoon lättyjä lähellekään sellaisella tahdilla mitä Kissat derbyssä teki! Jopa kolmen osuman tekemistä erää kohti yhdessäkään erässä voi pitää suoranaisena ihmeenä. Toki isäntien valmennusjohdolla riittää päässä raapimista, kun Boltsin maalinsuulla jatkaa yhä jompikumpi kaksikosta Lagace ja/tai Alnefelt. Vähemmästäkin Vasilevskiya tulee jo ikävä!

Tampa Bay on hävinnyt ainoastaan kahdesti tällä kaudella kaksi peräkkäistä otteluaan ja ottanut aina muuten Bounce Backin poikkeuksetta karvaan tappion jälkeen. Poissaoloista huolimatta tuon ei pitäisi olla kovinkaan suuri ihme 11/15 (73%) viime kohtaamisesta voittaneelle Boltsille toistaa tälläkään kertaa!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Tampa Bay Lightning ML @1.76

Huti
Comeon! - Lue arvostelu

1.76

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.75

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.75

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä