NHL: Tampa Bay Lightning - Washington Capitals

Ma 14.11.2022 | 02:00 | NHL | TAMPA BAY LIGHTNING - WASHINGTON CAPITALS

Kohde sulkeutuu: 14.11.2022 02:00
NHL:ssä kohtaavat Itäisen konferenssin joukkueista Tampa Bay Lightning ja Washington Capitals toisensa jälkimmäisessä B2B-pelissä Amalie Arenassa maanantain vastaisena yönä kahden jälkeen.

Bolts ei ole ollut enää entisessä iskussaan - Atlantin divisioonassa kuudes!


Jon Cooperin luotsaama Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä Atlantin divisioonassa kuudentena kerättyään 14 ottelusta 15 pistettä maalisuhteella 43-46.

Yhden pelin enemmän pelannut divisioonakärki Boston on karannut Boltsilta jo 11 pisteen päähän. Toisena oleva, kaksi peliä enemmän pelannut Toronto on neljä pinnaa karussa sekä ottelun enemmän pelannut kolmikko Florida, Montreal ja Detroit kaksi pistettä Tampa Bayta edellä.

Boltsin tehoniiloja ovat tällä kaudella olleet Nikita Kucherov (14. 6+15=21), Brayden Point (14. 6+9=15) ja Steven Stamkos (14. 7+6=13).

Bolts pelaa vielä kahdesti kotonaan Amalie Arenalla yhden välipäivän jälkeen lännen joukkueista Dallas Starsia ja Calgary Flamesia vastaan kolmen päivän aikana!

Caps Boltsin tavoin omassa divisioonassaan, Metrossa kutosena


Peter Lavioletten luotsaama Washington Capitals on tällä hetkellä Metropolitan divisioonassa kuudentena kerättyään 16 ottelusta 16 pistettä maalisuhteella 46-47.

Ottelun Capseja vähemmän pelannut New Jersey johtaa divisioonaa ollen jenkkien pääkaupungin lätkäylpeyttä kahdeksan pistettä edellä. Toisena oleva New York Islanders on puolestaan neljä pistettä Capseja karussa, Carolina kaksi pinnaa, New York Rangers yhden pisteen edellä ja Philadelphia vielä paremman maalieronsa turvin edellä viidentenä.

Capsin tehomyyriä ovat tällä kaudella olleet Alexander Ovechkin (16. 8+6=14), Dylan Strome (16. 4+8=12) ja Evgeny Kuznetsov (15. 2+10=12).

Caps kohtaa vielä kahdessa vieraspelissään yhden välipäivän jälkeen kolmessa päivässä Florida Panthersin FLA Live Arenalla sekä St. Louis Bluesin Enterprise Centerissä!

Caps jyräsi Boltsin kotiluolassaan pari yötä takaperin


Bolts ja Caps kohtasivat toisensa H&H-pelien aluksi Capital One Arenalla lauantain vastaisena yönä, missä Washington otti Tampa Bayn kustannuksella Bounce Backin 5-1 (1-0, 2-0, 2–1) Lavioletten suojattien oltua selkeästi tehokkaampia ja kokonaisvaltaisesti parempia.

Se, missä Caps oli ennenkaikkea edellä oli sen syvyys. Isänniltä onnistuivat kaikki kentälliset maalinteossa. Kolmosen laitureista Anthony Mantha aloitti maalinteon Lars Ellerin syötöstä avauserän puolivälissä.
Capsin toisen kärkiketjun laitureista Sonny Milano vei isännät kahden maalin karkumatkalle isäntien tositoimiin taas loukkaantumisensa jälkeen palanneen ykköspakin John Carlsonin syötöstä toisen erän 8.minuutilla. Kun erää oli reilut viitisen minuuttia jäljellä osui puolestaan kolmosen laitureista Alexei Protas ja Caps johti jo 3-0. Isäntien kärkiketjun laitureista pääsi päätöserässä maalin makuun Conor Sheary, joka vei joukkueensa jo neljän maalin karkumatkalle Manthan ja Milanon syötöistä erän viidennellä minuutilla. Nick Perbix toi muodollisesti vieraiden ainokaisella lohtua Cooperin suojateille, joiden ajatukset olivat jo joukkueiden jälkimmäisessä B2B-pelissä. Milano vielä lopussa yön toisella maalillaan kolmannen tehopisteensä ja loppunumerot 5-1:een Kuznetsovin ja Ovechkinin syötöistä.
Salamapaidat ei häviä kolmatta kertaa peräkkäin ja ottaa revanssin Capsista!


Tampa Bay ei ole ollut enää se sama oma vanha kunnon Salamapaidat, jona Cooperin miehistö on opittu mestaruuskausinaan ja vielä viimeksi kaudella tuntemaan. Enää tällä kaudella ei ole edes ollut tavanomaista sekään, että tappiota seuraa Bounce Back saati että yksi liigan kiistatta yhä parhaimmista veskareista Andrei Vasilevskiy ottaa Bounce Backin tappiopelinsä jälkeen. Eipä muuten ottanut viimeksikään(!). Kolmea peliä peräkkäin häviämistä sen sijaan vanha kunnon Cooperin Tampa Bay vierastaa yhä edelleen ja erityisesti, jos ja kun tuo kolmas peli pelataan kotiluolassa Amalie Arenassa!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Tampa Bay Lightning @1.9

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.9

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.896

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä