NHL: Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins

Su 20.11. | klo 02:00 | NHL | WINNIPEG JETS - PITTSBURGH PENGUINS

Kohde sulkeutuu: 20.11.2022 02:00


Pittsburgh Penguins jatkaa vieraskiertuettaan Winnipeg Jetsin vieraaksi jääkiekon NHL:ssä. Molemmat joukkueet voittivat vastustajansa toissa yönä.

Jets ollut tasaisen tappava - Penguins taas pelannut ailahtelevasti


Winnipeg Jets on ollut tällä kaudella tasaisen tappava. 7 kotiottelustaan he ovat voittaneet jopa kuusi, joista ainoa tappio tuli Toronto Maple Leafsia vastaan. Toki tilasto hieman saattaa hämätä, sillä vastustajaksi on osunut enemmän tai vähemmän NHL:n läntisen konferenssin pohjasakan jengejä. Idän joukkueita vastaan he ovat onnistuneet voittamaan kauden alussa New York Rangersin. Kolmesta kohtaamisesta idän jengejä vastaan Jets on saalistanut 4 pistettä, kun Montreal Canadiens kaatui jatkoajan jälkeen.


15 ottelusta kerätyt 21 pistettä nostavat Jetsin läntisen konferenssin neljännelle sijalle. Maaliero joukkueella on sopivasti plussalla, 46-35.

Tehopisteet Jetsin joukkueen sisällä ovat jakautuneet melko tasaisesti - Jetsin paras pistemies on puolustaja Josh Morrissey tehopisteillä 1+15. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa 10 osumalla Mark Sheifele (10+4). Myös Pierre-Luc Dubois on onnistunut hienosti 7 osumallaan. Pistepörssistä nämä herrat eivät kovinkaan korkealta löydy, sillä Jets on tehnyt vähän maaleja mutta myös omissa on soinut kohtalaisen vähän.

Alivoimapelaaminen on Jetsillä ollut erinomaista - joukkueen alivoimaprosentti viimeisestä 8 ottelusta on 94,7%, kun taakse näissä on livahtanut ainoastaan yksi vastustajan ylivoimamaali viimeisestä 19:sta yrittämästä. Koko kauden alivoimaprosentti Jetsillä on 84,2%, jolla sijoittuu NHL:n kolmanneksi.Penguins on pelannut ailahtelevasti viime aikoina. Joukkueella on ollut vaikeuksia ehjän 60-minuuttisen kanssa. Toissa ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan Penguins päästi heidät ensin kolmen maalin karkumatkalle, ennen kuin alkoivat itse pelaamaan. He nousivatkin nopeasti jo maalin päähän ja ottelun momentum oli selvästi kääntyneenä Penguinsille, mutta kolmen pisteen iltaa viettänyt Michael Bunting niittasi Toronton takaisin kahden maalin karkumatkalle joka riitti loppuun asti.

Seuraavassa ottelussa Minnesota Wildin vieraana Penguins oli terävämpi. Sidney Crosby oli joukkueen hahmo kirjauttamalla 2+2 tehopisteet ottelussa. Crosby on ollut hyvässä vireessä kun 17 ottelua ovat tuottaneet tehopisteet 9+12=21.

Tärkeintä Penguinsille oli edellisottelussa tulleet onnistumiset. Isoin esillenosto täytyy tehdä ottelun läpiviennin suhteen - nukahduksia erien alussa tai lopussa ei tällä kertaa tullut, ja Penguins onnistui pelaamaan viimein ehjän kolmannen erän. Myös Penguinsin huonosti pyörinyt ylivoima on näyttänyt paremmalta kahdessa edellisessä ottelussa, joista jälkimmäisessä joukkue onnistui iskemään 2 ylivoimaosumaa.

Laukauksissa Penguins on ollut myös vastustajiaan etevämpi - Wildia vastaan 32-23 sekä Maple Leafsia vastaan 37-33.Jatkuuko Penguinsin vire vieraissa?


Pittsburgh Penguins on pelannut viimeaikoina hyvin vieraissa, kuten myös viime kaudella. Viimeisessä viidessä vierasottelussa he ovat peitonneet vastustajansa maalierolla 21-17 ja napanneet 7 pistettä mahdollisesta 10:stä.

Penguins on ollut Winnipeg Jetsille paha vastus - viimeisestä 10 kohtaamisesta Jets on kammenut voiton vain kaksi kertaa. Penguins on voittanut kolme kertaa jatkoajan jälkeen, ja viisi kertaa varsinaisella peliajalla.

Hyvän ottelun sekä ehjän 60-minuuttisen Minnesota Wildia vastaan pelanneesta Penguinsin ryhmästä irronnee tällä hetkellä sopiva potentiaalinen energia sekä itseluottamus toisen peräkkäisen vierasvoiton nappaamiseksi. Otetaan vieraita vetolapulle kertoimella 2,35.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @2.35

Osuma
Galaksino - Lue arvostelu

2.35

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.35

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.35

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan