NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 4.5.2022
Kohde sulkeutuu: 04.05.2022 02:00
NHL:n pudotuspelit alkavat Metropolitan divisoonan joukkueiden New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin kesken keskiviikon vastaisenä yönä Madison Square Gardenissa kello 02.00 Suomen aikaa.

Joukkueet pelasivat erittäin tiukkoja ja vähämaalisia otteluita tällä kaudella, joten sellaista sopii odottaa myös nytkin. Ratkaisijoita molemmista joukkueista lähdetään ensisijaisesti hakemaan seuralle arvokkaimmista pelaajista, ja Penguinsille sellainen on ehdottomasti #71 Evgeni Malkin. Malkin on pelannut hyvän kauden, ja miehen pistekerroin otteluun on kokeilemisen arvoinen.Malkinille sankarinviittaa ylle?


Evgeni Malkin toipui pitkälle kauden puoliväliin asti polvileikkauksesta, joka hänelle suoritettiin viime kesänä. Malkinin pelikunto oli arvoitus, mutta nopeasti mies osoitti pelaavansa sillä tasolla mitä häneltä voitiin odottaa. 41 pelattua ottelua tuottivat miehelle tehot 20+22=42, mutta teholukema jäi kymmenen maalin verran pakkasen puolelle.

Malkin on kuitenkin pelaaja, jolta odotetaan luonnollisesti pudotuspeleissä paljon. Ottelut ilman Malkinia ovat joissain tapauksissa Penguinsilla näyttäneetkin hieman nihkeämmiltä, etenkin ylivoimalla jossa kiekkoa ei ole saatu niin hyvin liikkeelle hyökkäysalueella.


Ylivoima- sekä alivoimapelaaminen korostunee myös tässä sarjassa. Kauden runkosarjakohtaamiset ovat olleet erittäin tiukkoja vääntöjä, jossa ei ole liiemmin maaleja nähty. Penguins on NHL:n paras joukkue suhteessa siihen kuinka paljon jäähyjä he vastustajalle hankkivat versus kuinka paljon jäähyjä he itse ottavat. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime yönä nähtiin joka ottelussa tavallista enemmän jäähyjä, luonnollisesti koska tunne ja fyysisyys lisääntyvät tosipeleissä sekä mahdollinen tuomarilinja tiukkenee. Tämä luo enemmän ylivoimamahdollisuuksia puolin ja toisin.

Mikäli Penguins pääsee pyörittämään ylivoimaa, avaa se ottelussa yhdet ratkaisun avaimet heille. Ykkösvoimassa pelaavat Sidney Crosby, Kris Letang sekä Malkin ovat olleet yv:n tärkeimpiä kulmakiviä. Jake Guentzel ja Bryan Rust tuovat niin ikään laukaisu-uhkaa ja roiskivat irtokiekkoja sisään maalin edestä.

Malkinin pisteestä mukava kerroin tarjolla


Runkosarjan viimeisessä 15 ottelussa Malkin teki pisteitä jopa 12:ssa, yhteistehoin 10+8=18. Mikäli pudotuspelit ovat jäähyrikkaita, avautuu Penguinsille myös hyviä mahdollisuuksia ylivoimalla. Malkin on ylivoimalla yksi Penguinsin kulmakivistä, eikä miehen ylivoimapistekään olisi kovin kaukaa haettu.

Rangersia vastaan Malkin pelasi tällä kaudella kolmessa ottelussa, joista pisteitä syntyi kahdessa (1+1). Urallaan Geno on otellut Rangersia vastaan 67 ottelussa, joissa pisteitä on kertynyt yhtä monta (30+37=67).

Vezina-ehdokas Igor Shesterkin (93,47%) on Rangersin maalilla kuitenkin yksi syy siihen, miksi Malkinin pistekerroin on tähän otteluun niin kova - Penguinsin ei oleteta saavan kovin montaa kiekkoa Shesterkinin selän taakse.

Pelivalintamme:

Tekee pisteen ottelussa (+JA): Evgeni Malkin @1.67

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.64

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan