NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 7.1.2022
Kohde sulkeutuu: 07.01.2022 02:00
Pittsburgh Penguins on venyttänyt voittoputkensa NHL:ssä jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Ensi yönä he kohtaavat Philadelphia Flyersin vieraissa. Philly ei ole voittanut varsinaisella peliajalla viiteen otteluun.

Penguins on selvittänyt loukkaantumishuolensa ja ykköskenttä on jälleen täysissä voimissaan. Bryan Rust on palannut ryminällä kaukaloon, ja iskenyt kahteen viime otteluun yhteispisteet 5+3. Ei olisi mikään yllätys, mikäli pisteputki jatkuisi tänään.
Rust huimassa vireessä, kuten myös muut Pensin ykköskentästä


Bryan Rust loukkaantui marraskuun lopulla alkulämmittelyissä ennen ottelua. Hän poti alaraajavammaa reilun kuukauden, jonka jälkeen palasi ryminällä takaisin kaukaloon. Vuoden ensimmäinen ottelu San Jose Sharksia vastaan oli upeaa näytöltä Rustilta, kun hän naulasi uran viidennen hattutempun ja kirjautti päälle vielä kaksi syöttöpistettä 8-5 numeroihin päättyneessä ottelussa.

Rustin huikea vire sai jatkoa viime yönä St.Louis Bluesia vastaan, kun hän kavensi ensin lukemat 1-2:een komealla hand-eye -koordinaatiota vaatineella osumalla, jossa löi kiekon ilmasta maaliin. Rust osui toisen erän loppupuolella vielä uudelleen Sidney Crosbyn mainion esityön ansiosta, ja kirjautti viimeisessä erässä tililleen vielä yhden syöttöpisteen. Rust on kahdessa paluuottelussaan nakuttanut siis tehopisteet 5+3. Mies on pelannut kaudella 14 ottelua, jotka ovat tuottaneet pisteet 7+10.

Alkukausi oli Rustilta nimensä mukaisesti hieman ruosteinen, mutta siihen vaikutti myös Crosbyn poissaolo. Eilisen pelin perusteella Sidney Crosby oli varsin mainiosti omalla tasollaan, toki siihen saattoi vaikuttaa positiivisesti pieni kiukkuasenne suomalaisen STL puolustaja Niko Mikkolan kopautettua kahakassa Sidiltä nenän auki. Sid kävi paikattavana, mutta oli sen jälkeen arkkitehtina Pensin seuraavassa kolmessa osumassa. Ykköskenttä Penguinsilla oli todella hyvässä vireessä koko ottelun ajan, ja vain Blues maalivahti Jordan Binnington pystyi pidättelemään sitä huipputorjunnoillaan.

Crosbyn lisäksi Rustin työtä helpottaa uransa parasta kautta pelaavan ketjukaveri Jake Guentzelin hirmuinen vire. Guentz on päässyt pisteille nyt 15 ottelussa peräkkäin, ja ilman loukkaantumistaan hän olisi edelleen tekemässä NHL:n pisintä virallista pisteputkea tällä kaudella. Guentzel on pelaamassaan 26 ottelussa tehnyt tehopisteet 16+15=31.

Niissä peleissä missä kolmikko on pelannut yhdessä, ovat he tehneet 44% Penguinsin maaleista tällä kaudella.

Kertoimenlaskijat ulapalla


Rustin, sekä koko Penguinsin ykkösviisikon huimaa virettä ei oikein ole osattu sisäistää bookkereiden kertoimissa. Muun muassa vedonlyöntisivusto Mr Green tarjoaa Rustin yli 0,5 pisteestä kerrointa 1,55 joka miehen nykyvireen huomioon ottaen kelpaa kupongille enemmän kuin mainiosti. Myös Rustin vähintään kahdesta pisteestä saatava 4,15 kerroin on erittäin harkitsemisen arvoinen.

Vedolle tuo painoarvoa se, että yön vastustaja Philadelphia Flyers on päästänyt tällä kaudella runsaasti maaleja NHL:ssä, keskimäärin 3,33 ottelua kohden.

Pelivalintamme:

Bryan Rust tekee pisteen (+JA) @1.55

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.55

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro