NHL: Yön pelaajaveto

Ke 7.12. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 07.12.2022 02:00


Pittsburgh Penguins pelaa jo viidennen kotiottelun putkeen jääkiekon NHL:ssä PPG Paints Arenalla, kun tällä kertaa vastustajaksi saapuu Columbus Blue Jackets. Penguins on ollut koko NHL:n eniten laukova joukkue kotiluolassaan, ja sinitakit toiseksi eniten laukauksia vastaanottava joukkue.

Blue Jackets konferenssin viimeisenä - puolustus ollut kehnoa


Columbus Blue Jacketsin kausi ei ole ollut ruusuinen. Joukkueessa piti nähdä paljon potentiaalia Johnny Gaudreaun solmittua jättisopimuksen useaksi vuodeksi. Toistaiseksi mitään ei ole saatu mitattua ulos, vaan joukkue pitää itäisen konferenssin häntäsijaa 18 kerätyllä pisteellä 23 ottelusta.

Loukkaantumishuolet ovat vaivanneet joukkuetta koko kauden. Patrik Laine on ollut sivussa jo useamman kerran, ja nyt joukkueen poissaololistaa värittää muun muassa puolustajien Jack Beanin, Nick Blankenburgin, Adam Boqvistin sekä Zach Werenskin nimet. Hyökkääjistä sivussa ovat Jakub Voracek, Justin Danforth sekä Mathieu Olivier.


Columbus Blue Jacketsin puolustus ei ole ollut kovin organisoitua, ja tätä väitettä tukee tilastot joukkueen päästetyistä maaleista (92, 23 ottelua) sekä tilasto siitä, kuinka paljon sinitakit ovat antaneet vastustajansa laukoa maalia kohti.

Penguinsin laukaisukeskiarvo kotiluolassaan on reilut 38 laukausta maalia kohti, joka ennen tiukkaan puolustavaa Torontoa vastaan oli jopa yli 40. Columbus Blue Jackets kuuluu NHL:ssä eniten laukauksia vastaanottaviin joukkueisiin 36,26 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla, joka puoltaa hyvin sitä että Penguins voisi tässä ottelussa ottaa taas reilun 40 laukauksen rallin kohti sinitakkien maalia.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen tämän illan vastustajaa Penguinsia vastaan päättyi pingviineiden 6-3 vierasvoittoon.

Penguins laukoo kotonaan eniten koko NHL:ssä


Pittsburgh Penguins on tällä kaudella ollut erittäin aktiivinen joukkue kotiluolassaan. Myös St. Louis Bluesia vastaan nähtiin samat otteet, kun kärkiketjut pystyivät luomaan erittäin kovan paineen Bluesin hyökkäyspäätyyn ja saamaan tätä kautta paljon kiekonriistoja. Mustaa toimitettiin maalia kohti myös lähes tauotta, kokonaisuudessaan 38 kertaa koko ottelussa.

Reilut 38 laukausta maalia kohti on myös Penguinsin laukaisukeskiarvo kotiluolassaan, joka ennen tiukkaan puolustavaa Torontoa vastaan oli jopa yli 40. Columbus Blue Jackets kuuluu NHL:ssä eniten laukauksia vastaanottaviin joukkueisiin 36,26 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla, joka puoltaa hyvin sitä että Penguins voisi tässä ottelussa ottaa taas reilun 40 laukauksen rallin kohti sinitakkien maalia.

Otetaan kupongille kohde, että Penguins laukoo ottelussa vähintään 39 kertaa maalia kohti. Edellisessä kohtaamisessa lokakuussa Penguins laukoi juurikin tuon 39 kertaa maalia kohti, mutta tämä tapahtui vielä vierasottelussa Blue Jacketsia vastaan.

Sid the Kid tulitti maalia kohti jopa 8 kertaa edellisessä ottelussa


Ottelun varsinaisessa vihjeessä vihjaamme Pittsburgh Penguinsin laukauksia maalia kohti. Hyvä tärppi tämän kohteen lisäksi löytyy myös pelaajavedoista, joukkueen kapteenille Sidney Crosbylle.

Crosby on ampunut edellisissä otteluissa kiekkoa aktiivisesti vastustajan maalia kohti. Viimeisessä viidessä ottelussa laukauksia on tullut 8,3,4,2 ja 5 kappaletta. Yli 2,5 laukausta maalia kohti on siis toteutunut neljä kertaa viidestä. Näistä 8 tuli juurikin edellisessä ottelussa huonovireisesti pelannutta St. Louis Bluesia vastaan, joka antoi Penguinsin laukoa maalia kohti 38 kertaa.

Lapulle lähtee Crosbyn yli 2,5 laukausta maalia kohti iBetin 1,55 kertoimella.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Sidney Crosby yli 2,5 laukausta maalia kohti @1.55

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.55

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan