NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajavedot | 02:00 | 8.5.2022
Kohde sulkeutuu: 08.05.2022 02:00
NHL:n pudotuspelit jatkuvat Metropolitan divisoonan joukkueiden New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Sarja siirtyy nyt kahden ottelun ajaksi PPG Paints Arenalle Pittsburghiin, otteluvoittojen ollen tilanteessa 1-1.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa on nähty erittäin paljon vauhtia ja laukauksia. Niinpä Veikkausbonukset kokosi kolmanteen otteluun parhaat pelaajavedot.

Pelaajavedot - pelaajien syöttöpisteet
Penguinsin kapteenilta Sidney Crosbylta odotetaan pudotuspeleissä esimerkillisiä otteita sekä joukkueen kantamista reppuselässä. Sitä se on toistaiseksi ollutkin, kun Crosby on kahteen otteluun tehtaillut yhteispisteet 1+3. Molemmissa otteluissa syntyi kaksi pistettä. Ylivoimalla ei Penguins vielä ole onnistunut, mutta tasakentällisin Crosby on tarjoillut vallan maistuvia passeja laitahyökkääjilleen.Rangersin Artemi Panarin tai toisin puhuen Bread Man on niin ikään ollut pelipäällä. Ensimmäinen ottelu meni tehopisteitä vältellessä, mutta toiseen otteluun niitä tuli komeat 1+2 kappaletta. Syöttöjä Panarin on etenkin jaellut Rangersin erittäin vahvalla ylivoimalla, ja pisteitä voisi olla enemmänkin mikäli ketjukaverit olisivat laittaneet kiekkoa tarjoilusta sisään. Panarinin tehopisteitä puoltaa myös Penguinsin kehno maalivahtitilanne.


Pelaajavedot - laukaukset maalia kohti
Penguinsin maaliruisku Jake Guentzel on ottanut pudotuspeleihin aivan uuden vaihteen päälle, ja saikin päävalmentaja Mike Sullivanilta uuden lempinimen Playoff Jake. Kahteen otteluun kolme maalia - yhteispeli Sidney Crosbyn kanssa säkenöi kentällä. Guentzel löytyy jatkuvasti oikeasta paikasta ja pääsee ampumaan maalia kohti. Kahteen ensimmäiseen otteluun laukauksia yhteensä 14! (8+6).Rangersin ykköspuolustaja ja ylivoiman yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Nuori, vasta 24-vuotias Adam Fox, ei ole kahdessa ottelussaan laukaustaan säästellyt. Ensimmäiseen otteluun mies tulitti maalia kohti jopa 7 kertaa, kun toisessa ottelussa laukauksia kirjattiin 4 kappaletta. Etenkin ylivoimalla Fox sai hyvin kiekkoa toimitettua maalille. Huima kerroin yli 2,5 laukauksesta!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tekee syöttöpisteen ottelussa (+JA): Sidney Crosby @1.85

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan