NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajavedot| 02:00 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 02:00
NHL:n pudotuspelit jatkuvat Metropolitan divisoonan joukkueiden New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Penguins johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Vauhdikkaissa otteluissa on nähty tähän mennessä paljon laukauksia ja maaleja. Penguinsin ykköskenttä on kovassa formissa, ja muun muassa Rangersin Mika Zibanejadilta odotetaan vielä maalitilin avaamista. Tässä yölle muutama hyvä pelaajavetopoiminta!


Zibanejad virittelee kutia kaarelta
Mika Zibanejad on tähän mennessä kolmessa pudotuspelissä Penguinsia vastaan kirjauttanut itselleen tehopisteet 0+3. Runkosarjassa 84 ottelussa 29+55=84 pisteet tehnyt ruotsalainen ei ole vielä avannut maalitiliään playoffeissa, vaikka paikkoja on siunaantunut.

Parhaimmat maalintekopaikat Zibanejadille on tarjoiltu ylivoimalla B-pisteen kaarelle, tuolle tutulle paikkaa josta vaikkapa Patrik Laine tai Alexander Ovechkin ovat tottuneet latomaan kiekkoa sisään. Voisi pitää jopa vähän huonona tuurina ettei kiekko ole löytänyt vielä maalin perälle, mutta toisaalta viimeistelyssäkin on ollut parantamisen varaa. Loistavia laukaisupaikkoja ei kuitenkaan kannata jatkossakaan jättää käyttämättä.

Zibanejad on kolmessa ottelussa laukonut maalia kohti 5, 3 ja 2 kertaa. Miehen yli 2,5 laukauksesta tarjoillaan maistuvaa 1,88 kerrointa, joka kelpaa mainiosti peleille.


Crosby pelaa tunnetulla tasolla
Penguinsin kapteenilta Sidney Crosbylta odotetaan pudotuspeleissä esimerkillisiä otteita sekä joukkueen kantamista reppuselässä. Sitä se on toistaiseksi ollutkin, kun Crosby on kolmeen otteluun tehtaillut yhteispisteet 1+5 tehtaillen syöttöpisteitä jokaisessa ottelussa. Ylivoimalla ei Penguins vielä ole onnistunut, mutta tasakentällisin Crosby on tarjoillut vallan maistuvia passeja laitahyökkääjilleen.

Myös statistiikka kertoo Penguinsin ykköskentän todellisen vaarallisuuden. Maaliodottama on aivan pudotuspelien kärkipäätä, ja maalipaikat Rangersia vastaan Pensin ykköskenttä on vienyt kolmessa ensimmäisessä ottelussa 27-6.

Crosbyn syöttöpisteestä tarjoiltavat 1,85-luokan kertoimet tuntuvat tällä hetkellä lahjalta.
iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tekee syöttöpisteen ottelussa (+JA): Sidney Crosby @1.85

Osuma
Betive - Lue arvostelu

1.85

Betive – Tuplaa ensitalletuksesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.85

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

1.85

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan