NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 05:00 | 12.1.2022
Kohde sulkeutuu: 12.01.2022 05:00
Pittsburgh Penguinsin voittoputki katkesi NHL:ssä lauantain prime-time ottelussa Dallas Starsin vieraana. Siitä huolimatta Penguins oli ottelussa pelillisesti erittäin hyvin mukana.

Bryan Rust jäi Pensin kokoonpanosta ulos aivan viime metreillä, mutta se ei ykkösketjun menoa näyttänyt haittaavan. Jake Guentzel saalisti syöttöpisteen ensimmäiseen maaliin ja hänen pisteputkensa sai jatkoa. Mies on hurjaa vauhtia matkalla kirjauttamaan itsensä myös 80-90 -luvulla tehtyjen ennätyksien joukkoon pisimmissä NHL:n vieraspelien pisteputkessa kauden alusta lähtien.
Jake Guentzel Penguinsin paras pistemies


Pittsburgh Penguins on ollut jäätävässä vireessä viimeaikoina. Joukkueen 10 ottelun voittoputki napsahti ikävällä tavalla poikki Dallasin vieraana, kun Stars kampesi viimeisen erän maaleilla 3-2 voiton. Tuskaa lisäsi se, että Penguins oli ottelun puolivälin tienoilla vielä totaalisesti käskijän paikalla ja johti ottelua kahdella maalilla.

Penguinsin ykköskenttä on ollut hurjassa lennossa. Kokoonpanoon palannut Bryan Rust kirjautti kolmessa pelissä jopa 11 tehopistettä (7+4), mutta joutui viime hetkillä jäämään koronaprotokollan vuoksi sivuun lauantain ottelusta. Se ei niinkään Pensin ykkösviisikkoa haitannut, joka myllytti ahkerasti vastustajan hyökkäyspäässä ja latoi paikkoja liukuhihnalta.

Sidney Crosby on ollut huimassa vireessä hieman kankeahkon alkukauden jälkeen. Numero #87 on tehnyt 22 pelaamassaan ottelussa pisteet 5+19. Crosbyn hyvä vire on edesauttanut myös vasemman laitahyökkääjän Jake Guentzelin peliä. Guentzel on Penguinsin tehokkain pelaaja, kun 28 pelattua ottelua ovat tuottaneet tehopisteet 18+16.

Jake viilettää tällä hetkellä huimassa 17 ottelun henkilökohtaisessa pisteputkessa. NHL:n virallisiin statistiikkoihin asti tämä tilasto ei ole päätynyt, sillä Jake missasi 5 ottelua välissä loukkaantumisen vuoksi. Kokonaisuudessaan Jaken viimeisessä 21 ottelussa hän on jäänyt kiikareille vain yhden kerran.Guentzel kirjauttaa itsensä kovien nimien joukkoon vierasotteluiden pisteputkellaan. 14 ottelun aikana ovat syntyneet tehopisteet 14+8, ja teholukema on plussan puolella 8 maalin verran.Guentzelin pisteestä pelattavaa kerrointa tarjolla


Jake Guentzelin, sekä koko Penguinsin ykkösviisikon huimaa virettä ei oikein ole osattu sisäistää bookkereiden kertoimissa. Muun muassa vedonlyöntisivusto Mr Green tarjoaa edelleen Guentzelin yhdestä pisteestä kerrointa 1,47 joka kelpaa lapulle erittäin loistavasti.

Guentzel on tehnyt tällä kaudella pisteen jokaisessa pelaamassaan vierasottelussa. Miehen pisteputki on tällä hetkellä 17 ottelun mittainen. Jakella on hyvä historia myös Duckseja vastaan - uransa aikana kohtaamisia Anaheimin kanssa on tullut yhteensä 5 kappaletta, ja näissä otteluissa on syntynyt pisteet 5+0.

Pelivalintamme:

Jake Guentzel tekee pisteen (+JA) @1.47

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.47

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.47

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan