NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 12.5.2022
Kohde sulkeutuu: 12.05.2022 02:00
Pittsburgh Penguins on ahdistanut New York Rangersin nurkkaan NHL:n pudotuspeleissä. Ottelusarja on ensi yönä ensimmäistä kertaa katkolla MSG Areenalla, kun Penguins johtaa Rangersia otteluvoitoin 3-1.

Ottelusarjan ja tämän hetken NHL:n yhdestä tasokkaammasta pelaajasta ei ole jäänyt epäselvyyttä; Sidney Crosby on takonut neljässä ottelussa tehopisteet 2+7=9. Edellisessä ottelussa hän johti joukkueensa voittoon 1+2 tehopisteiden turvin.

Crosbyn pisteistä tarjoillaan käsittämättömän hyviä kertoimia Penguinsin nykyiseen maaliodottamaan verraten.Sidney Crosby pelaa huikealla tasolla - Penguinsin ykkösketjulla huikea maaliodottama


Penguinsin kapteenilta Sidney Crosbylta odotetaan pudotuspeleissä esimerkillisiä otteita sekä joukkueen kantamista reppuselässä. Sitä se on toistaiseksi ollutkin, kun Crosby on neljään otteluun tehtaillut yhteispisteet 2+7 tehtaillen syöttöpisteitä jokaisessa ottelussa. Bookkerit tarjoavat Crosbyn syöttöpisteestä illasta toiseen erinomaisia kertoimia, jotka voi poimia talteen alla olevasta lisävihjeestä.Ykköskentässä Crosbyn laidalla viilettävät Jake Guentzel sekä Bryan Rust. Playoff Jakesta tuli ensimmäinen Penguinsin pelaaja, joka on post seasonilla onnistunut tekemään maalin jokaisessa neljässä ensimmäisessä ottelussa. Kokonaisuudessaan Guentzel on tehnyt neljään otteluun tehopisteet 5+1. 30-vuotis syntymäpäiviään tänään viettävä Rust on kompannut vieressä lähes käänteisillä 1+4 tehopisteillä.

Myös statistiikka kertoo Penguinsin ykköskentän todellisen vaarallisuuden. Maaliodottama on aivan pudotuspelien kärkipäätä, ja maalipaikat Rangersia vastaan Pensin ykköskenttä on vienyt kolmessa ensimmäisessä ottelussa 27-6. Maaliodottamaa Penguinsille on kahteen edelliseen otteluun laskettu jopa yli 5 maalia - lukema on lähes absurdi siihen nähden, jos katsotaan kuinka nihkeitä joukkueen otteet olivat Rangersia vastaan runkosarjassa.

Lääke on kuitenkin näyttänyt löytyvän Rangersin puolustuksen murtamiseksi ja peliotteet ykköskentän osalta ovatkin tuottaneet maalipaikkoja vaihdosta toiseen.


Sidney Crosby on pelannut häikäisevällä tasolla ja tehnyt jokaisessa neljässä pudotuspelissä Rangersia vastaan vähintään 2 pistettä. Hän on tehnyt vain kaksi maalia siitä huolimatta että on päässyt laukaustaan virittelemään noin 18 kertaa.

Sidin vähintään kahdesta pisteestä tarjoillaan erittäin huimia noin 2,80 kertoimia yön otteluun, joita ei voi miehen nykyvireen huomioon ottaen sivuuttaa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tekee vähintään 2 pistettä: Sidney Crosby @2.8

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.8

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.65

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan