NHL: Yön pelaajaveto

La 12.11. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 12.11.2022 02:00


Toronto Maple Leafs saa yön NHL-kierroksella vieraakseen juuri tappioputkensa katkaisseen Pittsburgh Penguinsin. Penguinsin kehnoista otteista huolimatta joukkue on onnistunut maalinteossa, mutta pelin voittaminen on ollut vain hankala haaste.

Penguins päätti tappiokierteensä


Hurjan runkosarjan alun jälkeen 7 ottelun tappiokierteeseen joutunut Pittsburgh Penguins onnistui päättämään tuskansa edellisessä ottelussa Washington Capitalsia vastaan, joka päättyi Penguinsin 4-1 voittoon. Tappiokierteessä ollut joukkue ei vain pystynyt voittamaan ottelujaan - useaa ottelua he johtivat parhaimmillaan kahden tai useamman maalin turvin, mutta vastustajajoukkue kampesi väkisin rinnalle ja ohi viimeistään jatkoajalla.

Penguins on kärsinyt hieman poissaoloista, muttei mistään kovin säväyttävistä. Sentteriosastolla on välillä ollut pulaa, sillä Jeff Carter sekä Teddy Blueger ovat olleet sivussa. Tulosvastuuta on ehkä hieman sysätty Sidney Crosbyn, Jake Guentzelin sekä Bryan Rustin ykköskentälle. He ovat kyllä tonttinsa täyttäneet, mutta panosta tarvittaisiin myös muulta joukkueelta. Crosbyn ja Jaken kanssa on vaihtelevasti pelannut myös Rikard Rakell.

Ylivoimaprosentti Penguinsilla on 20,2%, jolla sijoitutaan noin NHL:n keskikastin tietämille.

Pisteitä 13 ottelusta on kertynyt vain 12, jolla heltiää itäisen konferenssin kolmanneksi viimeinen sija. Maaliero on maalin verran plussalla, 46-45.


Toronto majailee itäisen konferenssin kuudentena 17 pisteellä, maalieron ollessa 40-38. Toronto on tällä kaudella ottanut vastaan 14 ottelussa keskimäärin 30,62 laukausta NHL:ssä, mikä on 9:nneksi vähiten.

Edelliskaudella Penguins kohtasi Toronton kolme kertaa, joista voitti kaksi ottelua maalein 7-1 ja 2-0. Yhdessä tuli tappio luvuin 1-4. Näissä otteluissa Penguins toimitti kiekkoa maalia kohden 33, 31 sekä 46 kertaa.

Guentzelin laukauksista hyvä tarjous


Kuudenneksi eniten NHL:ssä laukovalla Penguisin joukkueella riittää potentiaalia ykköskentässä, joka etenkin alkukaudesta pystyi luomaan maalipaikkoja hurjalla xG-odottamalla. Ketjun sentterinä pelaava Sidney Crosby on kerännyt 13 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 6+9=15. Laukauksia maalia kohti on syntynyt keskiarvollisesti 3 per ottelu (40). Crosbyn laidalla pelaava Guentzel on pelannut 9 ottelua tehopistein 7+5=12. Guentzel on tällä kaudella laukonut 9 pelaamassaan ottelussa yhteensä 34 kertaa, joissa kuudessa on syntynyt yli 2,5 laukausta maalia kohti.

Vedonlyöntiyhtiöistä muun muassa Mr Green tarjoaa Jaken yli 2,5 laukauksesta maalia kohti 1,55 kerrointa. Itseluottamusta hänellä piisaa, sillä yhdeksässä ottelussa punalamppu on syttynyt aikaisempaa tiheämpään tahtiin.

Guentzelin uran keskiarvo NHL:ssä on noin 3,5 laukausta maalia kohti per ottelu.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Jake Guentzel yli 2,5 laukausta @1.55

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.37

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan