NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 05:30 | 14.1.2022
Kohde sulkeutuu: 14.01.2022 05:30
Pittsburgh Penguinsin voittoputki katkesi NHL:ssä lauantain prime-time ottelussa Dallas Starsin vieraana. Siitä huolimatta Penguins oli ottelussa pelillisesti erittäin hyvin mukana. Hyvät otteet vieraspelikiertueella jatkuivat myös Anaheim Ducksin vieraana, kun Pens nappasi ottelusta 4-1 voiton.

Voiton takuumiehinä toimivat kaksi maalia nakuttaneet Evgeni Malkin sekä Jeff Carter. Ykköskentän laitahyökkääjä Jake Guentzel jatkoi niin ikään huimaa tahtiaan venyttäen pisteputkensa jo 18 ottelun mittaiseksi. Näkyykö pisteputkelle loppua vielä ensi yönäkään? Kertoimet miehen pisteestä pysyvät edelleen samana.
Jake Guentzel Penguinsin paras pistemies


Pittsburgh Penguins on ollut jäätävässä vireessä viimeaikoina. Joukkueen 10 ottelun voittoputki napsahti ikävällä tavalla poikki Dallasin vieraana, kun Stars kampesi viimeisen erän maaleilla 3-2 voiton. Tuskaa lisäsi se, että Penguins oli ottelun puolivälin tienoilla vielä totaalisesti käskijän paikalla ja johti ottelua kahdella maalilla. Samat otteet jatkuivat kuitenkin heti seuraavassa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan - Penguins oli käskijän paikalla ja voitti ottelun lopulta selvästi 4-1.

Penguinsin ykköskenttä on ollut hurjassa lennossa. Kokoonpanoon palannut Bryan Rust kirjautti kolmessa pelissä jopa 11 tehopistettä (7+4), mutta joutui viime hetkillä jäämään koronaprotokollan vuoksi sivuun lauantain ottelusta. Se ei niinkään Pensin ykkösviisikkoa haitannut, joka myllytti ahkerasti vastustajan hyökkäyspäässä ja latoi paikkoja liukuhihnalta. Rustin tilalla ykköskentässä on operoinut Evan Rodrigues, joka on tälle kaudelle löytänyt pelaamiseensa aivan uuden vaihteen. Rodrigues kuuluu kauden positiivisimpiin yllättäjiin, ja sai Viasatin studiolähetyksessä osakseen myös Antti Mäkisen hehkutusta - eikä syyttä.

Sidney Crosby on ollut huimassa vireessä hieman kankeahkon alkukauden jälkeen. Numero #87 on tehnyt 23 pelaamassaan ottelussa pisteet 5+19. Crosbyn hyvä vire on edesauttanut myös vasemman laitahyökkääjän Jake Guentzelin peliä. Guentzel on Penguinsin tehokkain pelaaja, kun 29 pelattua ottelua ovat tuottaneet tehopisteet 18+17.

Jake viilettää tällä hetkellä huimassa 18 ottelun henkilökohtaisessa pisteputkessa. NHL:n virallisiin statistiikkoihin asti tämä tilasto ei ole päätynyt, sillä Jake missasi 5 ottelua välissä loukkaantumisen vuoksi. Pisteputken aikana Guentz on tehnyt 27 tehopistettä - hän on maalannut 15 kertaa ja saanut 12 syöttöpistettä. Kokonaisuudessaan Jaken viimeisessä 22 ottelussa hän on jäänyt kiikareille vain yhden kerran.Guentzel kirjauttaa itsensä kovien nimien joukkoon vierasotteluiden pisteputkellaan. 15 ottelun aikana ovat syntyneet tehopisteet 14+9, ja teholukema on plussan puolella 8 maalin verran.Guentzelin pisteestä pelattavaa kerrointa tarjolla


Jake Guentzelin, sekä koko Penguinsin ykkösviisikon huimaa virettä ei oikein ole osattu sisäistää bookkereiden kertoimissa. Vaikka pisteputki on jo huiman 18 ottelun mittainen ja vierasotteluiden pisteputki 15 ottelun mittainen, eivät bookkerit ole tajunneet pudottaa Jaken kerrointa alaspäin. Tällä 1,47 kertoimella on Guentzin piste otettava jälleen kerran kokeiluun.

Guentzelilla on myös hyvä historia Los Angeles Kingsiä vastaan pelatuista otteluista. Viiden kohtaamisen aikana Jake on kerännyt pisteet 2+4, ja laukauksiakin näissä on syntynyt yhteensä 14 kappaletta.

Pelivalintamme:

Jake Guentzel tekee pisteen (+JA) @1.47

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.47

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.47

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.41

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan