NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 15.11.2021
Kohde sulkeutuu: 15.11.2021 02:00
Washington Capitals kohtaa Pittsburgh Penguinsin kotiluolassaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Joukkueet eivät ole vielä kohdanneet NHL-kaudella 2021-22. Aikaisemmat kohtaamiset joukkueiden välillä ovat tarjonneet hyvin vauhdikasta kiekkoa, ja saman tyylistä ottelua voisi odottaa tänäänkin.

Penguins on pelannut huonosti, mutta silti sama kaava toistuu ottelusta toiseen - kiekkoa toimitetaan ahkerasti vastustajan maalia kohti. Etenkin ykköskentän Jeff Carter (3+4) on saanut hyvin laukauksia aikaan.
Penguins laukaisutilastojen kärkipäässä


Pittsburgh Penguins on pelannut aktiivista kiekkoa koko alkukauden. He ovat olleet suoraviivaisia, mutta viimeistely on ajoittain ontunut ilman tähtipelaajia ja etenkin tekeminen ylivoimalla on ollut surkeaa. Siitä huolimatta pelit ovat kuitenkin olleet vauhdikkaita, ja useassa pelissä laukauksia on nähtykin yhteensä melkein 70 kappaletta mikäli myös vastustajan laukaukset lasketaan mukaan.

Viime yönä Penguins pelasi vaikean ottelun Ottawa Senatorsin vieraana ja hävisi ottelun lopulta maalein 6-3. Tahmeasta ensimmäisestä erästä huolimatta (7 laukausta) Penguins tulitti yhteensä 31 kertaa maalia kohti ja täten on edelleen yksi NHL:n eniten ampuvista joukkueista. Ykköspaikka heltisi 35,67 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla ennen Senastorsia vastaan pelattua ottelua.

Capitalsin peleissä ei ole ihan yhtä paljon laukauksia nähnyt, sillä joukkue puolustaa hyvin. Penguins ja Capitals ovat kuitenkin saman divisioonan toisilleen tuttuja joukkueita, joten suurempia yllätyksiä tuskin nähdään ensi yön ottelussa.

  • Katso myös: Rolle-sedän koko vihje yön otteluun tästä!

Carter tulosvastuussa ykköskentässä


Sidney Crosbyn poissa ollessa ykkösen keskellä kiitää konkari Jeff Carter, jonka laidoilla viilettävät Jake Guentzel ja Bryan Rust. Kolmikko on vetänyt tasoonsa nähden reilusti riman alle, mutta silti he puskevat paljon tilanteita ottelukohtaisesti.

Crosbyn odotetaan liityvän joukkueen vahvuuteen ensi yönä, mutta ketjumuutokset saattavat silti elää. Carter saattaa pelata laiturina Crosbyn kentässä, sillä Crosby saattaa tarvita apua tärkeissä hyökkäyspään aloituksissa. Crosbyn aloitusprosentti kauden ainoassa pelissä oli vain 35%, ja monesti #77 ottikin aloitukset Crosbyn katsoessa toimintaa B-pisteen kaarelta. Yksi mahdollinen ketjuvaihtoehto ykköskentäksi tulevaan otteluun voisi olla Guentzel - Crosby - Carter.

Jake Guentzelin alkukausi ei ole saanut vielä lennokkainta tuulta alleen, mutta edellisiä otteluita katsoen nerokkaan laitahyökkääjän peliesitykset ovat poikineet paikkoja Carterille, joka on päässyt naulaamaan mustaa maalia kohti. Toissa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan kaksikko tasoitti ottelun kolmannen erän kahdella maalilla, jotka molemmat syntyivät Guentzelin esityöstä ja Carterin viimeistelystä.

Jeff Carter on ollut ahkera laukoja tällä kaudella. Vähintään kolme laukausta hän on kirjannut yhteensä 8/10 ottelussa, ja nyt jo viimeisessä seitsemässä ottelussa putkeen. Keskiarvollisesti Carter on laukonut keskimäärin 4,0 kertaa per ottelu.

Vaikea uskoa, että tulevassa ottelussa Carter jäisi alle kolmeen laukaukseen, etenkin kun ketjukaveri tarjoilee hyviä syöttöjä. Bookkerit ovat silti pitäytyneet yli/alle 2,5 laukauksen rajassa, joka kelpaa meille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Jeff Carter yli 2,5 laukausta (+JA) @1.7

Coolbet - Lue arvostelu

1.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.65

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan