NHL: Yön pelaajaveto

Ke 16.11. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 16.11.2022 02:00


Toronto Maple Leafs matkaa yön NHL-kierroksella Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat viime viikolla, jolloin puolestaan Penguins vieraili Torontossa. Tuolloin ottelu päättyi pingviinien 4-2 vierasvoittoon, vaikka Toronto tulitti maalia kohti enemmän.

Penguins ottanut liigan 7 eniten laukauksia vastaan


Hyvän alun jälkeen pieneen tappiokierteeseen joutuneen ja siitä pois päässeen Penguinsin statistiikka on myös sen mukaista miltä runkosarjan sijoitukselta joukkue löytyy. He ovat pystyneet johtamaan otteluita, mutta otteluiden voittaminen on ollut vaikeaa. Vastustaja on vain yksinkertaisesti päästetty liian helposti peliin mukaan, rinnalle ja ohi.

NHL:n laukaisustatistiikkaa tutkaillessa Penguins löytyy listan sijalta seitsemän, jossa katsotaan paljonko joukkueet ottavat keskimäärin laukauksia vastaan ottelukohtaisesti. Penguinsilla tämä luku on lähempänä 35 laukausta - edeltä löytyy pääasiassa vain joukkueita, jotka löytyvät myös alemmilta runkosarjasijoituksilta.

Torontoa vastaan pelattu ottelu jäi kuitenkin tämän statistiikan alapuolelle, sillä ottelun laukaukset kirjattiin Torontolle 30-24, joten laukauksia tässä ottelussa tuli suhteellisen niukasti. 2 minuutin rangaistuksia jaettiin yhteensä 4 kappaletta suhteessa 1-3. William Nylander naulasi Torontolle ylivoimamaalin Penguinsin Kris Letangin istuessa jäähyllä.


Toronto majailee itäisen konferenssin viidennellä sijalla 19 pisteellä, maalieron ollessa 45-44. Vastaavasti Penguins löytyy tasaisesta konferenssista sijalta 13, kun 15 ottelua ovat tuottaneet yhtä monta pistettä.

Kris Letang uhrautunut kiekon eteen


Nostetaan tästä ottelusta esille Penguinsin ykkösketjun puolustaja Kris Letang, jolle kertyy vastuuta pelitilanteesta riippumatta. Letang on joukkueen aktiivisimpia puolustajia. Hyökkäysinnostaan tunnettu puolustaja #58 tekee kuitenkin töitä myös alaspäin. 14 pelaamassaan ottelussa Letang on kirjauttanut itselleen yhteensä 27 peitettyä laukausta. Tahti on kuitenkin ollut kovempaa viimeisessä kuudessa ottelussa, jossa Letangille on kertynyt peittoja 15 kappaletta. Näistä kuudessa ottelussa kolmessa Letang on uhrautunut kiekon eteen vähintään kolme kertaa.

Otetaan lapulle pelivalinnaksi, että Kris Letang peittää Torontoa vastaan vähintään 3 laukausta. Kerrointa tästä tarjoillaan lähes kolmen pintaan iBetin toimesta.

Edellisessä ottelussa Maple Leafsia vastaan Letang otti yhteensä 4 peittoa, ja tuossa ottelussa ottelun tempo oli vielä ehkä hieman alle keskiarvon. Toronto ei ole NHL:n eniten laukovia joukkueita, mutta toimittaa kiekkoa silti maalia kohti keskimäärin 31,38 kertaa per ottelu.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kris Letang yli 2,5 blokkia @2.88

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.88

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan