NHL: Yön pelaajaveto

Ti 17.1. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 02:00


Anaheim Ducks aloittaa idän vieraskiertueen Pittsburgh Penguinsin vieraana jääkiekon NHL:ssä maanantaipyhänä. Penguinsin ykköskenttä on hieman ollut pimennossa, mutta kakkonen on korjannut vastuuta Evgeni Malkinin sekä Jason Zuckerin voimin.

Pittsburgh ollut vaikeuksissa - ykköskenttä nuhainen


Pittsburgh Penguins on valunut Metropolitan divisionin pudotuspelikamppailusta toistaiseksi ulos kuudennelle sijalle. Huono suorittaminen edellisessä 10 ottelussa on poikinut joukkueelle vain 6 sarjapistettä, mikä on itäisessä divisioonassa yhtä huonosti kun sarjataulukon perää pitävällä Columbus Blue Jacketsilla.

Penguins nappasi 5-3 voiton Vancouverista nousten kolmen maalin tappioasemasta voittoon. Tämän jälkeen he kohtasivat levänneenä Winnipeg Jetsin, joka kuitenkin antoi niin sanotusti isän kädestä kurittaen pinguja maalein 4-1. Laukauksissa Penguins jäi jalkoihin lukemin 40-23.

Carolina Hurricanesia vastaan olikin sitten taas tuttuun tapaan tiukka ja vähämaalinen ottelu, josta Penguins joutui jälleen poistumaan tappio niskassaan 2-1 Canesin voittolukemiin päättyneen ottelun jälkeen. Tämä oli Penguinsille jo neljäs perättäinen yhden maalin tappio Carolinaa vastaan.

Maalinteko on ollut erittäin nihkeää. Edelliseen 10 otteluun Penguins on tehnyt vain 24 maalia, kun sitä edeltävät 10 ottelua tuottivat maaleja 34.

Yhtenä syynä tähän voidaan syyttää Sidney Crosbyn sekä Jake Guentzelin johtamaa ykköskenttää, joka ei hyvän alkukauden jälkeen ole saanut juuri mitään aikaan. Alkukaudesta Guentzel mätti maaleja kuin liukuhihnalta, mutta nyt viimeiseen 13 otteluun on syntynyt vain kaksi osumaa. Ykköskentän tehottomuuden myötä kakkoskenttä on suorittanut paremmin.

Ainoana onnistumisena voidaan pitää Penguinsin alivoimapeliä, joka on ollut 84,2% kauden alusta lähtien. Marraskuun puolivälistä lähtien Penguins on ollut koko liigan paras alivoimalla, ja koko kauden mittarilla prosentit riittävät toiseen sijaan asti.Jason Zucker jälleen tehopisteille?


31-vuotis -syntymäpäiviään maanantaina viettävä Zucker on ollut Penguinsissa suhteellisen hyvässä vireessä. Edellisessä viidessä Penguinsin voittoon päättyneessä ottelussa Zucker on ollut pisteillä neljä kertaa. Arizona Coyotesia sekä Vancouver Canucksia vastaan syntyivät yhteistehot 2+1.

Anaheimia vastaan Penguinsilta voisi odottaa enemmän kuin muutaman maalin, sillä Anaheim on päästänyt liigassa eniten maaleja yli 4:n maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Ainut miinuspuoli Zuckerin pisteessä on se, että mies pelaa kakkosylivoimassa. Tämä nostaakin hivenen hänen kerrointaan ketjukavereihinsa verrattuna.

Koko kauden 38 ottelussa pisteitä Jasonille on kertynyt 10+16=26. Zuckerin pisteestä tarjoiltava noin 1,70-luokan kerroin kuulostaa kelvolliselta tulevaan matsiin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Jason Zucker tekee pisteen (+JA) @1.7

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.7

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.67

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan