NHL: Yön pelaajaveto

To 19.1. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 19.01.2023 02:00


Ottawa Senators ja Pittsburgh Penguins kohtaavat NHL:ssä kahdesti tällä viikolla, mutta ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ensimmäisenä vuorossa on Ottawan kotiottelu, ja parin päivän päästä otellaan b2b-kohtaamisessa Pennsylvaniassa. Kumpikaan idän joukkueista ei ole esittänyt kovinkaan kaksisia otteita edellisissä otteluissa.

Penguins käänsi tappion voitoksi viime hetkillä Ducksia vastaan


Pittsburgh Penguinsin ottelu Anaheim Ducksia vastaan ei ollut ruusuilla tanssimista, vaikka he johtivatkin ottelua kahteen otteeseen Jason Zuckerin sekä Evgeni Malkinin tekemillä maaleilla.

Ducks sinnitteli ottelussa vahvasti mukana, ja tuli kaksi kertaa tasoihin ylivoimalla. NHL:n huonoimmalla tehokkuudella operoinut ylivoima onnistui siis kahdesti Penguinsin 84-prosenttista alivoimaa vastaan, jota tilastojen valossa voidaan pitää varsin erikoisena. Penguins otti ottelussa yhteensä 4 jäähyä.

Ducks iski 3-2 maalin Trevor Zegrasin toimesta vain neljä minuuttia ennen loppua. Penguins haki raivokkaasti tasoitusta, joka hurjan myllyn jälkeen tuotti tällä kertaa tulosta Jake Guentzelin pedatessa avopaikan Bryan Rustille, joka ei lähes tyhjästä maalista erehtynyt.

Jatkoajalla Zegras pääsi erittäin vaarallisen näköiseen läpiajoon, mutta pieni kommunikaatiokatkos joukkuetoverin kanssa johti puolestaan Penguinsin 2vs1-vastahyökkäykseen. Sidney Crosby syötti kiekon Guentzelille, joka sijoitti sen tarkalla rannelaukauksella ohi John Gibsonin.

Penguins on viimeisestä viidestä ottelustaan voittanut kolme maalierolla 15-14. Maalinteko etenkin ylivoimalla on hieman takkuillut.

Ottelun jälkeisenä päivänä Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan informoi, että Kris Letang ei pelaa vielä tulevassa ottelussa Senatorsia vastaan, mutta hänen tilansa on day-to-day.Senatorsin kurssi kääntynyt laskuun


Se missä Senators on viimeisestä 10 ottelusta kerännyt yhtä monta pistettä, on heidän kurssinsa viimeisessä viidessä ottelussa kääntynyt laskuun. Tuloksena näistä neljä tappiota, ja ainoa voitto sekin heikkoa Arizona Coyotesia vastaan.

Senators pelasi edellisen ottelunsa toissapäivä St. Louis Bluesia vastaan. Ottelu päättyi Bluesin niukkaan 2-1 voittoon, vaikka Sens myllytti ottelun laukaukset kohti Bluesin kenttäpäätyä lukemin 33-20. Ainoan maalin Senatorsille iski hienoa kautta pelannut Tim Stützle (19+21=40), joka on takonut tehoja piste per peli tahdilla. Maalin syötti 42 tehopistettä tällä kaudella tehnyt niin ikään loistokautta pelaava Brady Tkachuk.

Ennen Blues-ottelua Ottawa joutui Colorado Avalanchen kurittamaksi rumassa 7-0 tappiossa. Senatorsin viimeisen viiden ottelun maaliero on kehno 10-23.

Erikoistilannepelaamisessa Ottawa on ollut tällä kaudella hyvä, sillä ylivoima (26%) on NHL:n kuudenneksi tehokkainta, eikä alivoimakaan kalpene sen rinnalla kahdeksanneksi tehokkaimpana joukkueena.

Tilastoista voisi kuitenkin todeta, että tasaviisikoin on ollut hankalampaa, sillä Senators on 43 pelaamastaan ottelusta kerryttänyt pistesaldoaan vain 41 pisteen verran. Itäisessä konferenssissa tämä riittää kolmanneksi viimeiseen sijaan. Maaliero on 126-139. Penguins on vastaavasta 43 ottelusta kerännyt 50 pistettä maalierolla 139-130.

Jason Zucker jälleen tehopisteille?


Jason Zucker on ollut Penguinsissa suhteellisen hyvässä vireessä. Edellisessä viidessä Penguinsin voittoon päättyneessä ottelussa Zucker on ollut pisteillä viisi kertaa. Arizona Coyotesia sekä Vancouver Canucksia vastaan syntyivät yhteistehot 2+1. Viime ottelussa Anaheim Ducksia vastaan Zucker kirjautti pisteet 1+1.

Koko kauden 39 ottelussa pisteitä Jasonille on kertynyt 11+17=28. Pisteille hän on päässyt 18:ssa ottelussa. Zuckerin pisteestä tarjoillaan William Hillillä jopa 2,06 kerrointa!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Jason Zucker tekee ottelussa pisteen (+JA) @2.06

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.06

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.06

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.06

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.02

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan