NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 26.1.2022
Kohde sulkeutuu: 26.01.2022 02:00
Vahvassa vireessä jääkiekon NHL:ssä oleva Pittsburgh Penguins kohtaa kotonaan Arizona Coyotesin tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä kello 02.00 Suomen aikaa.

Coyotes pitää NHL:n läntisen konferenssin viimeistä sijaa. Joukkue on päästänyt koko liigan eniten maaleja, joten myös laukauksia annetaan vastustajalle runsaasti per ottelu. Penguinsin paras pistemies Jake Guentzel on jahdannut maaleja pitkin kautta - mies tulittaa ahkerasti vastustajan maalia kohti joka ottelussa.
Arizona Coyotes kyntää viimeisenä monessa tilastossa


Arizona Coyotesin kausi on ollut tähän mennessä odotetun synkkä. Joukkue pitää läntisen konferenssin perää kerättyään 40 ottelusta ainoastaan 24 pistettä. Päästettyjä maaleja Coyotesilla on 152, mikä on liigan suurin luku suhteutettuna pelattuun ottelumäärään. Keskiarvollisesti tämä on lähes neljä päästettyä maalia per ottelu.

Coyotes on antanut vastustajiensa laukoa keskimäärin 33,73 laukausta per ottelu, mikä on koko NHL:n kuudenneksi suurin luku. Myös alivoima on Coyotesilla ollut liigan toiseksi surkeinta - alivoima on selvitetty vain 72,8% todennäköisyydellä. Ylivoimallekaan joukkue tuskin omaehtoisesti haluaa, sillä 12% ylivoimatehokkuudesta on Coyotesille ollut olematon hyöty.

Vastaavasti illan kotijoukkue Penguins on laukonut tällä kaudella vastustajiensa maalia kohden keskimäärin 34,68 kertaa per ottelu, mikä on tällä hetkellä liigan kuudenneksi aktiivisin luku.

Guentzel toimittanut ahkerasti kiekkoa maalia kohti


Jake Guentzel ei ole laukaustaan säästellyt tällä kaudella. Mies on pelannut yhteensä 35 ottelua, joissa laukauksia on kertynyt yhteensä 123 kappaletta, eli noin 3,51 per ottelu. Maaleja #59 on tehnyt 21 kappaletta. Näistä 35 ottelusta vähintään 4 laukausta on tullut 14 ottelussa. Tosin alkukaudesta Jaken vire ei ollut yhtä hyvä kuin nykyään.

Viimeisestä 10 ottelusta Jake on laukonut vähintään yli 2,5 kertaa maalia kohden seitsemässä ottelussa, joten myös yli 2,5 laukauksen kerroinrajaa kannattaa pitää silmällä. Yli 3,5 laukausta on kertynyt näistä neljässä ottelussa.

Arizona on antanut vastustajan tulittaa maaliaansa kohden keskiarvollisesti kuudenneksi eniten tällä kaudella, kun taas Penguins on ollut yksi aktiivisimmista joukkueista laukomaan kiekkoa vastustajan maalia kohti.

Lähdetään pelaamaan Jaken yli 3,5 laukausta Coyotesia vastaan, joka osuessaan palauttaisi rahat takaisin kaksinkertaisena. Kahdessa viime ottelussa Jake on laukonut maalia kohti 4 ja 5 kertaa, joten sama tahti saattaisi jatkua myös tänään.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Jake Guentzel yli 3,5 laukausta (+JA) @2.01

Huti
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.97

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan