NHL: Yön pelaajaveto

La 26.11. | klo 00:30 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 00:30


Yön NHL-kierroksella on luvassa herkullinen kamppailu, kun Philadelphia Flyers isännöi Pittsburgh Penguinsia Battle of Pennsylvaniassa alkaen kello 00:30 Suomen aikaa. Flyers rämpii tällä hetkellä tuskallisessa kahdeksan ottelun tappioputkessa, kun taas vierailla tulossarake on näyttänyt edellisistä otteluista vihreää.

Tonni täyteen - lisää virtaa?


Evgeni Malkin saavutti toissa ottelussa melkoisen merkkipaalun, kun tilille napsahti tuhannes pelattu NHL-ottelu. Erikoisemman saavutuksesta tekee vielä se, että kaikki ottelut hän on pelannut samassa seurassa. Ennen yön ottelua Malkin on kerännyt 1001 NHL-ottelussa pisteet 452+714=1166.

Tällä kaudella 20 ottelua ovat tuottaneet Malkinille yhtä monta pistettä, 8+12=20. Hän on ollut joukkueensa kolmanneksi tehokkain maalintekijä, sekä toiseksi paras pistemies heti kapteeni Sidney Crosbyn jälkeen. Malkin operoi kakkoskentän keskellä yhdessä Jason Zuckerin sekä Bryan Rustin kanssa. Rust pelasi välillä ykköskentässä, kun kakkosen laituria kierrätettiin. Välillä paikalla oli Rickard Rakell, välillä puolestaan Kasperi Kapanen. Rustin kanssa yhteispeli on toiminut kuitenkin tehokkaimmin ja parhaiten.

Malkin pelaa luonnollisesti myös ykkösylivoimassa, joka ei tosin Penguinsilla ole viime aikoina liikaa päässyt vakuuttamaan ylivoimaprosentin jäädessä alle 20%:n. Yön ottelussa ylivoimapisteille on toki suurempi odottama, sillä Battle of Pennsylvania voi tarjota kuumenevia tunteita eikä Philadelphia Flyersin alivoima ole ollut kovinkaan kaksista.

Career splitit Flyersia vastaan


Tilastoja tarkastellessa Malkinin uran splitit Philadelphia Flyersia vastaan ovat pisteiden valossa hyvät, sillä 67 ottelua ovat tuottaneet yhteensä 82 pistettä. Teholukema on kuitenkin jäänyt -5 maalin verran pakkaselle, mutta Flyersin nykyvireen huomioiden ei olisi yllätys mikäli tämä ensi yön ottelun myötä kohenisi hieman.

Taas pisteille?


Evgeni Malkin on jäänyt tämän kauden 20 ottelusta vain 4 kertaa pisteittä, eli pisteitä on syntynyt jopa 16/20 ottelussa. Näiden lukujen pohjalta Malkinin vähintään 1 piste olisi palauttanut rahansa 1,25-kertoimella.

Katso myös: Koko vihje illan otteluun tästä!

Bookkerit ovat kuitenkin hieman vauhkoontuneet Black Fridayn kunniaksi, ja tarjoavat anteliaasti Malkinin vähintään yhdestä pisteestä Flyersia vastaan jopa 1,52-kertoimia. Sinänsä erikoista, sillä on vaikea löytää syytä miksi Malkin jäisi lähtökohtaisesti juuri tänään pisteittä.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Tekee vähintään yhden pisteen (+JA): Evgeni Malkin @1.52

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.52

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.43

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan