NHL: Yön pelaajaveto

Su 27.11. | klo 02:00 | NHL | YÖN PELAAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 27.11.2022 02:00


Toronto Maple Leafs saapuu Pittsburgh Penguinsin vieraaksi yön NHL-kierroksella PPG Paints Arenalle Pittsburghiin. Penguinsille luvassa on back-to-back ottelu, joka varmasti tuntuu jonkin verran jaloissa. Toronto on puolestaan napsinut pisteitä viimeisestä kuudesta ottelusta, ja nyt on vuorossa kolmas vieraspeli putkeen.

Tonni täyteen - lisää virtaa?


Evgeni Malkin saavutti toissa ottelussa melkoisen merkkipaalun, kun tilille napsahti tuhannes pelattu NHL-ottelu. Erikoisemman saavutuksesta tekee vielä se, että kaikki ottelut hän on pelannut samassa seurassa. Ennen yön ottelua Malkin on kerännyt 1002 NHL-ottelussa pisteet 452+714=1166.

Tällä kaudella 21 ottelua ovat tuottaneet Malkinille tehopisteet 8+12=20. Hän on ollut joukkueensa kolmanneksi tehokkain maalintekijä, sekä toiseksi paras pistemies heti kapteeni Sidney Crosbyn jälkeen.

Malkin operoi kakkoskentän keskellä yhdessä Jason Zuckerin sekä Bryan Rustin kanssa. Rust pelasi välillä ykköskentässä, kun kakkosen laituria kierrätettiin. Välillä paikalla oli Rickard Rakell, välillä puolestaan Kasperi Kapanen. Rustin kanssa yhteispeli on toiminut kuitenkin tehokkaimmin ja parhaiten.

Lapa on ollut etenkin viime aikoina kuumana, kun edellisessä neljässä ottelussa Malkin on laukonut 4,3,3,7 kertaa.

Career splitit Maple Leafsia vastaan


Tilastoja tarkastellessa Malkinin uran splitit Toronto Maple Leafsia vastaan ovat hyvät. 42 kohtaamisessa hän on kirjauttanut itselleen huimat tehopisteet 24+44=68, ja laukauksia maalia kohti on syntynyt yhteensä 139 kappaletta mikä tekee ottelukohtaiseksi keskiarvoksi 3,30. Myös laukaisuprosentti Torontoa vastaan on hänelle NHL:n joukkueista neljänneksi suurin (17,3%).

Malkinilla lapa kuumana?


Vaikka ottelun varsinaisessa vihjeessä vihjaammekin, että Penguins jää ottelussa alle 35,5 laukauksen, on Penguinsin laukaisukeskiarvo silti tällä kaudella vain 33,33 laukausta per ottelu.

Malkin on ollut yksi Pingujen ahkerimmista pelaajista toimittamaan kiekkoa maalia kohti kuluneen kauden ajan - hän on laukonut 21 ottelussa yhteensä 70 kertaa maalia kohti, mikä tekee miehen keskiarvoksi 3,33 laukausta per ottelu.

Vähintään yli 2,5 laukausta maalia kohti Malkinille on kirjattu 13/21 ottelussa. Malkin on kuitenkin kiristänyt tahtia ja yli 2,5 laukausta on saavutettu edellisien otteluiden kuntopuntarilla 4/5 ja 7/10 kertaa. Lukuja on nostanut positiivisesti Penguinsin kakkosketjun viimeaikoina parantunut peli.

Näitä lukuja katsomalla 1,60 kerroin #71:n yli 2,5 laukauksesta on pelattava.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Evgeni Malkin yli 2,5 laukausta maalia kohti @1.6

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.6

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan