NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 05:00 | 28.4.2022
Kohde sulkeutuu: 28.04.2022 05:00
Seattle Kraken kohtaa Los Angeles Kingsin jääkiekon NHL:ssä Climate Peldge Arenassa Seattlessa kello 05.00 Suomen aikaa.

Seattle Krakenissa on kuoriutumassa uusi tähti - ykköskierroksen toinen varaus vuodelta 2021, nuori Matthew Beniers, joka on tehtaillut pisteitä heti uransa ensimmäisissä NHL-otteluissaan. Bookkerit ovatkin olleet vielä hieman varovaisempia arvioidessaan miehelle kertoimia.Nuori lupaus Beniers tuonut virtaa Krakenin joukkueeseen


Seattle Kraken on hieman vähemmän yllättäen koko divisioonansa viimeinen joukkue, mutta säilynyt kuitenkin läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla ennen Arizona Coyotesia. Maaliero joukkueen tasoon nähden ja muihin verratessa on melko lineaarinen, 207 tehtyä ja 276 päästettyä maalia. Joukkue on tällä kaudella onnistunut yllättämään muutamia koviakin tiimejä.

Yksi synkimmistä putkista sattui helmikuun puolesta välistä maaliskuun puoleen väliin, kun joukkue voitti 14 ottelusta vain kaksi, keräten yhteensä näistä 6 pistettä. Vertailun vuoksi viimeiset 14 ottelua ovat nyt tuoneet joukkueelle 7 voittoa ja 14 pistettä.


Virtaa joukkueeseen on tuonut 19-vuotias Matthew Beniers, joka on päässyt pelaamaan uransa ensimmäiset 7 NHL-ottelua. Näitä voitaisiin kutsua melkoiseksi tuhkimotarinaksi, sillä nuorukainen on kirjauttanut pisteitä näissä jopa kuudessa ottelussa (3+3) ja häikäissyt upeilla yksilösuorituksillaan. Mattylle heruu peliaikaa ykkösen sentterinä sekä myös ylivoimalla, jossa mies on päässyt pisteille kahdesti. Jääaika ottelua kohden on keskimäärin noin 20 minuuttia.

Laukaustaankin mies on väläytellyt jokaisessa ottelussa vähintään kerran - 7 otteluun Beniers on toimittanut kiekkoa maalia kohti yhteensä 15 kertaa.

Beniers on tuonut selkeää potentiaalia Krakenin hyökkäykseen - Beniersin pelatessa Kraken on tehnyt keskimäärin 3,00 maalia per ottelu, kun koko kauden keskiarvo on hieman alhaisempi, 2,62 kihausta ottelua kohden. Toki tämä tilasto ei ole suoraan verrannollinen, mutta kertoo siitä että vuoden 2021 pelaaja tulee olemaan jatkossa tärkeä palanen joukkueen hyökkäyspelissä.Benierin pisteestä tarjolla hyviä kertoimia


Matty Beniers on kiistatta tuonut lisäpotkua Seattle Krakenin hyökkäykseen. Miehelle on tuupattu myös hyvin vastuuta asettamalla hänet heti ykkösketjun sentteriksi, eikä vastuuta ole jätetty käyttämättä sillä seitsemästä pelatusta ottelusta jopa kuudessa on tehty pisteitä.

Beniersin pistettä puoltaa vielä se että hän on vastustajille vielä tuntemattomampi pelaaja, jota saattaa olla hankalampi puolustaa tai joka voidaan hieman aliarvioida.

Lähes kahden kertoimia pisteestä ykkösketjun sentterille jolle tarjotaan vielä ylivoima-aikaa; otetaan talteen!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tekee pisteen ottelussa (+JA): Matty Beniers @1.92

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.92

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan