NHL: Yön pelaajaveto

NHL | Yön pelaajaveto | 02:00 | 30.4.2022
Kohde sulkeutuu: 30.04.2022 02:00
NHL:n runkosarja paketoidaan ensi yönä Pittsburgh Penguinsin isännöidessä Columbus Blue Jacketsia PPG Paints Arenassa, Pittsburghissa, kello 02.00 Suomen aikaa.

Mikä on kotijoukkueen motivaatio yön otteluun? Voitolla vastustajaksi varmistuisi kivikova New York Rangers, mutta tappiolla olisi vielä mahdollisuus kohdata Florida Panthers, jota vastaan Penguins on tällä kaudella pelannut paremmin. Mitään älytöntä voitonnälkää tuskin kotijoukkueella lienee.

Penguinsin kolmos- ja nelosketjun hyökkääjä Evan Rodrigues pelasi erinomaisen alkukauden, mutta sittemmin liekki sammui ja mies on ollut ikään kuin heittopussina jämäketjujen laiturina. Kaiken kukkuraksi hän on pelannut viimeiset 8 ottelua tehopisteittä.Rodrigues pelasi loistavan alkukauden, nyt vain varjo entisestään


Evan Rodrigues oli alkukauden aikana otsikoissa yhtenä suurimpana yllättäjinä NHL:ssä. Mies takoi pisteitä kerta toisensa jälkeen; kauden ensimmäisellä puoliskolla 41 ottelussa niitä syntyi 15+15=30, mutta jälkimmäinen toinen 40 ottelua on poikinut ainoastaan tehot 3+9=12.

Syitä Rodriguesin huonovireisyyteen on monia, vaikka joitain jopa hieman hankalakin löytää, sillä omaahan mies erinomaisen laukauksen. Se onkin täysin absurdia, että viimeiseen 20 otteluun Rodrigues on tehnyt ainoastaan yhden maalin. Tästä nousee varmasti karmea apina miehen selkään.


Apinan putoamista ei helpota se, että Penguinsin hyökkäysrintama on Rickard Rakellin tulon myötä laajentunut entisestään, ja kahden jälkimmäisen kentällisen peliajoista käydään kovaa kilpailua. Ketjukoostumukset vaihtelevat jatkuvasti, ja hyvään kemiaan joukkuekavereiden kanssa on haastava päästä.

Rodriguesin kohdalla näen ongelman kuitenkin eniten siinä, että mies kaipaa rinnalleen kunnollista pelinrakentajaa. Kyllähän meno alkukaudesta näytti sujuvan Sidney Crosbyn sekä Jake Guentzelin kanssa, mutta kun peliaikaa tarjoillaankin yhtäkkiä neloskentässä Teddy Bluegerin ja Danton Heinenin kanssa, ei homma olekaan ihan niin yksinkertainen. Itseasiassa edellisissä otteluissa E-Rodia on soviteltu ykköstä lukuun ottamatta jokaiseen kentälliseen, mutta tulosta ei ole tullut.

Yhdeksäs ottelu kiikaritehoilla putkeen?


Rodriguesin kausi uhkaa loppua 9 ottelun mittaiseen 0+0 putkeen. Jääaikaa mies on koko kaudella kellottanut noin 15-minuutin keskiarvolla, mutta viimeisessä 9 ottelussa sitä on herunut enää noin 10 minuuttia, jos aina edes sitäkään.

Vielä kirjoitushetkellä on epäselvää missä ketjussa Rodrigues tulee rytkimään yön ottelussa, mutta bookkereiden tarjoukset siitä ettei Evan tee ottelussa pisteen pistettä ovat viime otteluiden kehnoihin otteisiin nähden sivuuttamattomia. Rodriguesin pisteettömyyttä puoltaa myös se, ettei Penguinsilla ole ottelussa juurikaan mitään panosta.

1,80 kerroin tästä kohteesta kelpaa lapulle mainiosti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Evan Rodrigues alle 0,5 pistettä @1.8

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.72

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan