ATP Rooma: Nick Kyrgios - Casper Ruud

Julkaistu: 15.05.2019 14:41


ATP Rooma: Nick Kyrgios - Casper Ruud
ATP Rooma | Nick Kyrgios - Casper Ruud | 19:30
Unibet Unibet
ATP Roomassa pelivirettään löytänyt Nick Kyrgios kohtaa hyvässä nousussa olevan norjalaisen Casper Ruudin.

Kyrgios voitti eilisessä ottelussaan yllättäen Daniil Medvedevin kolmessa erässä 2-1 (6-3,3-6,6-3) ja antoi todellla vahvat näytöt noususuhtaisen kunnon löytymisestä. Potenttiaalisimpiin maailman kärkinimiin lukeutuva Kyrgios syötti ottelussa peräti 15 ässää, 1.syötön voittoprosentti oli 79%, peliluku on loistavalla tasolla ja nuori australialainen kirmasi kentällä kun vastasyntynyt varsa, positiivisella tavalla. Kaikki pelin osa-alueet olivat kohdillaan ja paljoa parannettavaa ei jäänyt, kuin palautuspelaamisen kanssa.

Ruud kohtasi Daniel Evansin ja pelasi kolmieräisen väännön massalla huonosti viihtyneen britin kanssa erin (7-5,0-6,6-3). Etenkin norjalaisen toinen erä oli aivan käsittämätön. 1.syötöt norjalainen voitti 29% ja 2. syötöt 19%, häviten luonnollisesti kaikki omat syöttönsä. Kolmannessa erässä Ruud sai nostettua pelillisen tason ensimmäisen erän tasolle ja onnistui nippanappa voittamaan alustavasti huomattavasti heikomman Evansin.

Tänään vastustaja on aivan eri luokkaa vaikkei Kyrgios massalla omillaan olekkaan, Ruudin viihtyessä massalla hyvin. Eilinen voitto Medvedevistä oli yksinkertaisesti niin vakuuttavan näköistä pelaamista, että uskon australialaisen löytäneen kadoksissa oleen pelijyvän Italiassa ja menevän tästä otteluparista jatkoon suoraan kahdessa erässä. Kertoimet ovat kovassa laskussa, joten kannattaa napata Kyrgiosin voitto lapulle nopeasti kertoimen ollessa vielä 3.05.

Pelivalintamme:

Kyrgios 2-0 @3.05

888sport - Lue arvostelu

3.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.50

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan