Koripallon MM-kisat: Nigeria - Norsunluurannikko

Julkaistu: 05.09.2019 00:04


Koripallon MM-kisat: Nigeria - Norsunluurannikko
Koripallon MM-kisat | Nigeria - Norsunluurannikko | 11:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita Koripallon MM Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Nigeria ja Norsunluurannikko aloittavat alemman jatkosarjan ottelut perjantaina. Nigeria oli hyvin lähellä päästä jatkoon ja oli ennakkoon todennäköinen jatkajakin ennen Venäjää, mutta keskinäisessä ottelussa kuitenkin Venäjä oli parempi niukasti luvuin 82-77. Nigeria otti alkulohkossa murskavoiton Etelä-Koreasta, mutta muutoin tappio tuli myös Argentiinalle. Nigeria on alemmassa jatkolohkossa suosikki, kun kaksi viimeistä ottelua ovat Norsunluurannikkoa sekä Kiinaa vastaan.

Nigerialla on kenties kaikkien aikojen kovin joukkue tänä vuonna mitä heillä on ollut. NBA:sta mukana on Al Farouq Aminu, joka on kisoissa ollut toistaiseksi kuitenkin hiljasempi pisteiden osalta. Nigerian kärkimiehenä on häärinyt Josh Okogie 14 pisteen keskiarvolla. Aminu ja Chimezie Metu ovat keränneet joukkueesta eniten levypalloja hieman yli 6 keskiarvolla. Nigeria murskasi viimeisessä ottelussa Etelä-Korean tylysti jopa 42 pisteen erolla ja vei peliä miten halusi.

Norsunluurannikko tulee varmasti kovaa otteluun ja pelaa totutun fyysisesti. Afrikkalaisten joukkueiden kohtaamisesta ei varmasti fyysisyyttä ja tunnetta puutu, mutta pelivoimaero on selkeä Nigerian hyväksi. Norsunluurannikko on hävinnyt kaikki ottelunsa, eikä heillä Nigeriaa vastaan pitäisi olla kovinkaan paljon aseita. Etelä-Koreaa vastaan Norsunluurannikko pelaa viimeisen ottelunsa, jossa heillä on mahdollisuudet jopa voittoon.

Joukkue on ollut hyökkäyspäässä surkea, joskin on kohdannut kovia vastustajia, mutta silti Norsunluurannikko on kyennyt tekemään kolmessa ottelussa vain 189 pistettä. Monet muut maat ovat tehneet kahdessa ottelussa lähes saman määrän. Nigeria osaa puolustaa ja haluaa varmasti jatkaa samanlaista peliä mitä he pelasivat Etelä-Koreaa vastaan ja uskomme heidän voittavan ottelun runsaalla erolla.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Nigeria -16,5 @1.91

888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan