Counter-Strike : ECS Season 7 Europe Week 1: Ninjas In Pyjamas - FaZe Clan

Julkaistu: 12.03.2019 21:27


Counter-Strike : ECS Season 7 Europe Week 1: Ninjas In Pyjamas - FaZe Clan
Counter-Strike : ECS Season 7 Europe Week 1 | Ninjas In Pyjamas - FaZe Clan | 21:00
Nordicbet Nordicbet
ECS Season 7 Europe Week 1 on kahdeksan joukkueen kesken pelattava mini-sarja, jossa ollaan edetty välierä vaiheeseen. Toinen välieräottelu tarjoaa taas veikkaajille oivallisen kohteen lyödä kohtuullisella kertoimella rahoiksi.

Ottelussa kohtaavat ruotsalainen Ninjas in Pyjamas ja heitä vastaan asettuva euroopanlipun alla pelaava FaZe Clan. Ruotsalaiset löytyvät maailmanlistan sijalta 8, kun taas Fazen rytkyttäjät ovat pudonneet kirkkaimasta kärjestä tässä kohtaa sijalle 6.

Kuten edellinen virke jo antaa osviittaa, Fazen pelien taso on joukkuemuutosten jälkeen laskenut kuin lehmän häntä. Joukkue löytyi vielä viime syksynä maailmanranking sijalta 2, mutta "Nikon" siirtyessä leaderiksi eivät pelit oikein vielä ole lähteneet lentoon. Joukkue on ollut yllättävän tiukoilla lähes kaikkien vastustajiensa kanssa, ja uusinta pelaajahankintaa "Adrenia" ajetaan vielä joukkueen kokoonpanoon silmin nähden sisään.

Ruotsin "Pyjama Ninjat" taasen ovat nostaneet Ranking sijoitustaan jälleen pikku hiljaa kohti kuuminta kärkeä. Joukkue on pelannut kohtuullisesti kovempiakin joukkueita vastaan, ja ryhmässä näyttäisi jylläävän tällä hetkellä kantava "team spirit". Joukkueet ovat keskenäisissä peleissä viimeisen puolen vuoden aikana kohdanneet kahdeksan kertaan, ja voitot ovat 3-3 (kaksi otteluista on mennyt jatkoajalle ja tilastoituvat siis tasapeleiksi). Viimeinen suora voitto löytyy kuitenkin Ninjoilta, ja vieläpä rumilla erä lukemilla 16-4.

Asiantuntijoidemme mielestä suoraa voittoa Ninjas in Pyjamasille kannattaa ehdottomasti kokeilla yli 2:n kertoimella, ja joukkueiden tasaisuuden takia myös ruotsalaisten voitto kartta erin 2-1 vaikuttaa erittäin pelattavalta.

Bookerit tarjoavat kohdetta vinkin julkaisu hetkellä vielä huonosti pelattavaksi, mutta saatiin sentään listoille pari.

www.twitch.tv/faceittv - Voit seurata pelilähetystä tästä osoitteesta

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Ninjas In Pyjamas @2.10

Rizk - Lue arvostelu

2.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan