Counter Strike - ECS League: Ninjas In Pyjamas - NRG

Julkaistu: 03.06.2019 18:32


Counter Strike - ECS League: Ninjas In Pyjamas - NRG
Counter Strike - ECS League | Ninjas In Pyjamas - NRG | 13:30
ECS kauden 7 finaalit pyörähtävät käyntiin Lontoossa kahdeksan joukkueen voimin. A-lohkon ottelussa kohtaavat ruotsalainen Ninjas In Pyjamas, ja heitä vastaan asettuva pohjois-amerikkalainen NRG. Ottelu pelataan best of 1 systeemillä, jolloin ensimmäisen kartan voittaja vie avauspisteet omaan pussiinsa.

Ninjas in Pyjamas lähtee taistoon maailmanlistan sijalta 8, ja viime aikaisten suoritusten ollessa hyvinkin ailahtelevaiset. Viime viikolla pelattu Dreamhack Dallas turnaus meni joukkueelta täysin penkin alle, mutta ennen sitä joukkue kerkesi hoitelemaan mm. Natus Vinceren, Cloud 9:n sekä Encen. Viimeisen turnauksen surkeahkosta menestyksestä huolimatta, joukkue lähtee tähän turnaukseen selkeänä pudotuspeli kandinaattina, tanskalaisen Astraliksen mennessä tästä lohkosta melkoisen varmasti toisena joukkueena jatkopeleihin.

NRG:n viime aikaiset suoritteet ovat olleet myös hiukan alavireiset. Viime viikkoinen Dallasin turnaus meni joukkueelta samalla tavalla kuin ruotsalais vastustajallakin, mutta ennen sitä pelattussa CS_Summit 4:ssa joukkue onnistui kairaamaan itselleen puolivälierä paikan. Pohjois-amerikan joukkue löytyy tällä hetkellä maailmanlistan sijalta 10.

Vastakkain joukkueet ovat pelanneet viimeisen kolmen kuukauden aikana 4:n kartan verran, josta Ninjat ovat hoitaneet nimiinsä 3, ja Energia pojat 1:n. Vedonvälittäjät lyövät ennakkosuosikiksi NRG:n, mutta arvovaltainen raatimme on tästä toista mieltä. NIP:n kerroin kohoaa yli 2:n, joten tämä kohde lienee syytä vinkata. Olisiko luvassa ruotsalaisten rutiinin omainen voitto.

Peliä pääset seuraamaan osoitteessa : www.twitch.tv/faceittv - Selostus englannin kielellä.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Ninjas In Pyjamas @2.10

LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan