KHL: Nizhni Novgorod - Dinamo Minsk

Julkaistu: 05.09.2018 08:36


KHL: Nizhni Novgorod - Dinamo Minsk
KHL | Nizhni Novgorod - Dinamo Minsk | 19:00
Torpedo Nizhni Novgorod aloitti kautensa erinomaisesti kaatamalla Pietarin SKA:n avausottelussaan. Torpedo vei ottelun nimiinsä 4-3 ja meni SKA:n ohitte loistavalla loppukirillä ja tekemällä kaksi maalia aivan ottelun loppupuolella. Torpedo sai 31 laukausta Pietaria vastaan ja varsinkin ykkösketju pelasi loistavan pelin. Ykköskentästä keskuhyökkääjä Galuzin sekä laituri Parshin osuivat verkon perukoille. Novgorod kamppailee tosissaan tällä kaudella playoff-paikasta ja heillä on hyvä mahdollisuus sijoittua konferenssin kahdeksan parhaan joukkoon.

Dinamo Minsk hävisi tiukan ottelun viime kauden mestarille Kazanille 0-2. Dinamo ei pystynnyt vastaamaan Kazanin hyökkäyspeliin ja heiltä puuttui tarvittava röyhkeys puolustuksesta. Valko-Venäläisillä oli myöskin ongelmia aloituksissa ja tätä kautta kiekonhallinta oli suurimmaksi osaksi kotijoukkueella. Puolustuksen intensiivisyys kun puuttui, pääsi Kazan liikaa pyörittämään peliä Minskin alueella.

Minsk ei kuitenkaan ole konferenssin heikompia joukkueita ja varsinkin kotikentällä Minskiltä voi odottaa tiukkoja otteluita muitakin kärkijoukkueita vastaan.

Dinamo pelaa nyt toisen vierasottelun kiertueellaan. Suurta rasitusta ei vielä ole päällä, kun siirtyminen Kazanista Novgorodiin on noin tunnin. Kotietu on kuitenkin vahva Torpedolla ja tämän myötä he ovatkin selkeä suosikki ottelussa. Pelin maaliodottama ei ole kovin suuri ja molemmat joukkueet ovat viime kaudella olleet melko vähämaalisia. Molempien joukkueiden otteluissa tehtiin viime kaudella 4,3 maalia keskiverroin.

Näemme, että tämä ottelu tulee olemaan hieman avonaisempaa jääkiekkoa, varsinkin kun Minsk matkaa vieraskiertueella ja tuskin pystyy pelistä toiseen säilyttämään tiivistä puolustuspeliään. Saamme myös yli 4,5 maalin pelikohteelle kovia kertoimia jotka laittavat meidät kallistumaan overin puolelle.

Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia @2.30

Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

2.20

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan