Salibandyliiga: Nokian KrP - EräViikingit

Julkaistu: 06.02.2019 10:41


Salibandyliiga: Nokian KrP - EräViikingit
Salibandyliiga | Nokian KrP - EräViikingit | 18:30
Ennen maajoukkuetaukoa Nokian KrP osoitti heräilemisen merkkejä. Se haastoi kotiluolassaan ylivoimaisesti sarjaa hallitsevan Tampereen Classicin vahvasti. Erinomainen esitys ei kuitenkaan riittänyt pisteisiin väkivahvaa vastustajaa vastaan, mutta mikäli joukkue kykenee samanlaiseen peliin tänään EräViikinkejä vastaan on kolmen ottelun tappioputken katkaiseminen täysin mahdollista.

Nokialaisten tappioputki alkoi kotiottelussa Oilersia vastaan, missä joukkue menetti ottelun jo avauserässä. Tämän jälkeen näätälauma matkusti Energia Areenalle ErVin vieraaksi, mutta kaikesta näki, että keskittyminen oli jo paikallisottelussa. Täydellinen ohipeli tuotti 11-3 tappion. Joukkueiden tasoero on todellisuudessa marginaalinen. EräViikingit matkusti KrP-ottelun jälkeen Ouluun, missä se myllytti OLS:a kolme erää, mutta pisteet jäivät tehottomuuden vuoksi saamatta.

Illan ottelusta on lupa odottaa äärimmäisen tasaista koitosta. KrP:n murheenkryyni on ollut maalivahtipeli. Kooveesta KrP:n siirtynyt Arvid Vonk ei ole kyennyt täyttämään Santtu Pohjosen saappaita, mutta Vonk näytti KrP:n maalilla Classicia vastaan todellisia haamutorjuntoja, joten tällä saralla valoa tunnelin päästä löytyy. Kotijoukkue lähtee otteluun revanssihengessä ja tulee iskemään avauserässä lujaa päälle. Uskon, että ensimmäiselle erätauolle lähdetään KrP:n johtoasemassa.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

1. erä: Nokian KrP @2.32

Unibet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.32

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan