F-Liiga: Nokian KrP - Happee

F-Liiga: Nokian KrP - Happee
F-Liiga | Nokian KrP - Happee | 18:30 | 27.9.2021
Kohde sulkeutuu: 27.09.2021 18:30
Maanantain ainoa salibandyottelu pelataan miesten F-liigassa Nokian KrP:n sekä Happeen välillä. Ottelu on Happeelle jo kauden kolmas, kun Nokialle se on vasta toinen. Tuttu pari menneiden vuosien pudotuspelikierrokselta, jonka välillä on nähty tiukkaakin tiukempia otteluita.

Tänään luulisi että molemmat haluavat painottaa peliään puolustukseen, sillä molempien vastaiskuvoima tiedostetaan erittäin hyvin. Ottelu käydään Raholassa, jossa alkuvihellys tulee kellon lyödessä 18.30.Kevään puolivälieräpari kohtaa


Nokian KrP ja Happee pelasivat erittäin tiukan ja kiivaan ottelusarjan kevään pudotuspeleissä. Happeella oli vahva ote sarjasta, mutta KrP käänsi sen itselleen etenkin kutos- ja seiskapelissä. KrP nosti pelillistä tasoaan ja onnistui pimentämään Happeen hyökkäyksen täysin.

Kausi alkoi Nokian KrP:n osalta maalijuhlilla Nurmon Jymyä vastaan. KrP saattoi lähteä otteluun hieman takki auki, sillä olihan viime kaudelta plakkarissa kaksi noin kymmenen maalin voittoa Jymyä vastaan. Nokia aloitti ottelun kuitenkin vaisusti Jymyn sanellessa alkutahdit. KrP kuitenkin kiri loppua kohden ja toi pelin väkisin tasoihin. Lopulta voitti irtosi jatkoajan jälkeen. KrP:n tehokkain pelaaja oli Lasbista tullut vahvistus Miska Mäkinen, joka latoi yhteensä viisi tehopistettä (3+2).

Avausottelut yleensä saattavat olla hieman hakemista ja salibandy muistuttaa enemmän sählyä, mutta materiaalin turvin KrP:llä ei ollut huolta sillä he tiesivät että he pärjäävät vallan hyvin myös maalintekokilpailussa.


Happee aloitti kautensa Classicin vieraana Lempäälän Ideaparkissa Bläk Boksissa pelatussa ottelussa. Happee oli ottelun alusta alkaen hyvin mukana, mutta Classic sai viimeisessä erässä ottelun hallinnan ja meni menojaan. Loppulukemat kirjattiin Classicin nimiin 8-3. Happeen hyökkäykset jäivät ottelussa hieman torsoiksi ja laukaisupaikkoja oli hankala löytää.

Lauantaina kotiavauksessa Monnarilla Happeella oli kuitenkin kasvojenpesun paikka liiganousija Karhuja vastaan. Happee ottikin kuskin paikan heti ottelun alusta ja paineli ennen erätaukoa ottelussa 3-1 johtoon. Happeella oli mahdollisuudet kyllä useampaankin maaliin, mutta viimeistely oli alle keskiarvon. Karhujen puolustus ei ollut kovin ihmeellinen, ja tonttia aukesi etenkin puolustuksen keskeltä. Samaa tuskin tapahtuu Nokian KrP:a vastaan.

Peter Kotilaisen poissaolo verottaa Happeen tehoja hyökkäyspäässä. Tämä laskee ottelun maaliodottamaan Happeen puolelta. Molemmilla joukkueilla on myös loistavat maalivahdit.Tiukka kamppailu tiedossa?


Hyökkäysvoittoisista joukkueista huolimatta tänään maaliraja voisi jäädä alle 12,5 maalin. Happeella on ollut alati vaikeuksia käynnistellä hyökkäämistään, ja sitä se oli myös viime kaudella hyvin viisikkona puolustavaa Nokian KrP:a vastaan.

Joukkueiden viimeiset 13 kohtaamista ovat päättyneet alle 12,5 maalin tulokseen. Tämä toki sisältää yhteensä seitsemän pudotuspeliä, joissa maaliodottama on yleisesti ottaen alhaisempi.

Tähän otteluun voisi tulosvedon puolesta sovitella KrP:lle lukuja 5,6,7 ja Happeelle 3,4,5. Valitaan kohteeksi alle 12,5 maalia. Maanantai-illan ottelu tuskin tarjoaa aivan älytöntä näätärokkia saati hirvirytkettä.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 12,5 maalia @1.68

Coolbet - Lue arvostelu

1.68

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.62

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.62

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro