Salibandyliiga: Nokian KrP - Koovee

Julkaistu: 11.10.2018 17:34


Salibandyliiga: Nokian KrP - Koovee
Salibandyliiga | Nokian KrP - Koovee | 18:30

Nokian KrP on pikkuhiljaa heräilemässä tähän kauteen. Viime kauden menestyksen myötä joukkueessa on ollut selkeästi havaittavissa jonkinasteisia krapulan merkkejä. Yksittäisistä osatekijöistä eniten on mietityttänyt Arvid Vonkin heikot otteet maalin suulla, mutta edellisessä ottelussa Oilersia vastaan mies oli niin sanotusti oma itsensä ja koppasi pallot varmasti. Kooveen kannalta huolestuttavaa on tietenkin se, että Henri Johansson on jälleen huimassa iskussa ja valmentaja Jarmo Härmä löysi viimeinkin toimivan ykkösketjun.

Nokian KrP on päästänyt ensimmäisissä kuudessa ottelussaan peräti 47 maalia, mikä on liigan eniten. Vaikka Nokialla ollaankin lanseerattu termi "rokkisähly", mistä monella on kuva, että hurlumheita pelataan kumpaankin päähän. Tämä ei kuitenkaan ole itse tarkoitus ja valmennus haluaa varmasti tiivistää oman pään pelaamista. Oilers ottelussa oli jo nähtävissä elementtejä, mitä menestyvään "rokkisählyyn" tarvitaan, mutta edelleen turhia virheitä tapahtuu omassa päässä liikaa.

Koovee on OLSn jälkeen liigan tehottomin joukkue ja sitä vastaan puolustuspelin pitää onnistua, mikäli sen halutaan onnistuvan myös kärkipään joukkueita vastaan. KrP tulee voittamaan ottelun huomattavasti laajemman materiaalinsa ansiosta, mutta murskajaisia derbyssä tuskin nähdään. Kooveen nuori joukkue jaksaa taistella läpi ottelun ja se lähtee peliin varmasti varjelemaan omaa maaliaan ja iskee vastaan, kun paikka tarjoutuu. Kooveen Tomi Aaltonen, sekä Oskar Sillanpää ovat maalilla hoitaneet tonttinsa hyvin ja tuskin tänäänkään mitään on nokialaisille ilmaiseksi tarjolla.

Nokian KrP tullee voittamaan ottelun muutaman maalin erolla, mutta odotan, että maalimäärät jäävät tänään melko alhaisiksi. Alle 10.5 maalia tarjoaa lähes kolmosen kertoimen mikä lähtee kokeiluun. Lisäksi Kooveen alle 4.5 maalille tarjotaan 1.70 kerroin, minkä uskon myös toteutuvan.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 10.5 maalia @2.88

Mr Green - Lue arvostelu

2.88

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.88

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan