Salibandyliiga: Nokian KrP - LaSB

Julkaistu: 09.11.2018 11:39


Salibandyliiga: Nokian KrP - LaSB
Salibandyliiga | Nokian KrP - LaSB | 18:30
Nokian KrP:n edellinen ottelu päättyi nöyryyttävään 10-6 tappioon kotikentällä OLS:ia vastaan. Selkeästi napit auki pelannut näätälauma teki täysin juniorimaisia virheitä, mistä vieraat rokottivat mukavalla prosentilla. Tänään KrP:lla on kasvojen pesun paikka, kun kylään saapuu LaSB. Viime kaudella KrP voitti molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset.

LaSB on pelannut ihan hyvää salibandya, mutta 11 ottelustaan se on voittanut vain kolme. Meneillään on kolmen ottelun tappioputki ja viimeksi tukkaan tuli, KrP:n tavoin, OLS:lta kotikentällä. LaSB:ia vaivaa sama tauti kuin esimerkiksi Steelersiäkin. Viisikkopelaaminen on kohtalaisen hyvää, mutta maalipaikkoja luodaan liian vähän ja toisaalta harvoista maalipaikoista viimeistellään turhan heikosti. LaSB on viimeisissä viidessä ottelussaan jäänyt neljä kertaa alle viiteen osumaan.

OLS-peli päätti nokialaisten viiden ottelun voittoputken. Ottelun jälkeen pelaajat ovat varmasti saaneet asianmukaisen kurinpalautuksen ja napit on tänään puseroissa visusti kiinni. KrP on hyvin vaarallinen joukkue hyökkäyspäässä ja se on iskenyt Classicin ja SPV:n jälkeen eniten maaleja Salibandyliigassa. Ennen OLS-peliä nokialaiset olivat saaneet puolustuspelinsäkin hyvin jiiriin ja Arvid Vonk pelasi maalilla jo kohtalaisen hyvin. Maalivahtipelissä on kuitenkin yhä parannettavaa.

Uskon, että KrP tulee otteluun kovalla asenteella ja se tulee ottamaan pelin hallinnan itselleen. LaSB:n saumat lepäävät vastaiskuissa, mutta harvoista maalipaikoista pitäisi pystyä viimeistelemään paremmin kuin mitä tähän asti on nähty. Näädät nappaa ottelusta selvän voiton.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Nokian KrP -2.5 @2.15

Nordicbet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.06

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan