Salibandyliiga: Nokian KrP - TPS

Salibandyliiga | Nokian KrP - TPS | 18:30
Kohde sulkeutuu: 11.03.2020 18:30
Nokialaisten kannalta tilanne puolivälierissä alkaa olemaan kriittinen. TPS johtaa ottelusarjaa jo 2-0, joten tänään Nokian KrP:lla on pakkovoiton paikka, jotta mahdollisuudet jatkoon menemiseen pysyisivät millään tapaa elossa. KrP:n esitys maanantaina Turussa oli kuitenkin luottamusta herättävä. TPS oli tuossa ottelussa parempi oikeastaan vain toisessa erässä. Jotta näädät pystyisivät tasaiset ottelut kääntämään itselleen, olisi joukkueen johtavien pelaajien päästävä paremmin peliin mukaan ja tätä silmällä pitäen joukkueen päävalmentaja, Jarmo Härmä, on tehnyt pienen muutoksen ketjuihin.

Kovasen ketju TPS:n ykköstä vastaan


Nokian ykkösketju, Johansson - Liponen - Rantala, ei ole tahtonut saada oikein mitään aikaiseksi TPS:n ykkösketjua vastaan ja tähän nokialaiset haluavat muutoksen. KrP:n kuudesta puolivälierämaalista peräti neljä on viimeistellyt, kakkosketjussa pelaava, Mikko Laakso. Tämän illan kohtaamiseen Jarmo Härmä onkin siirtänyt Joonatan Kovasen johtaman kakkoskentällisen ykköseksi ja näin ollen Vili Liposen johtama ketju ei joudu niin usein kentälle samaan aikaan TPS:n ykkösketjun kanssa. Kieltämättä hyvä veto KrP:n valmennusjohdolta.

Ottelutapahtumien ja maalipaikkojen valossa sarja on äärimmäisen tasainen ja turkulaisiltakin vaaditaan jokaisessa ottelussa nappionnistuminen voiton saamiseksi. Molemmissa päissä maalivahdit ovat esittäneet vahvoja otteita ja KrP:kin on kyennyt nostamaan puolustuspelinsä tason pudotuspelien vaatimalle tasolle. Kotivoitolle tarjottu kerroin ei vastaa ottelusarjan kuvaa oikein mitenkään. Nokialaiset olisivat ehkäpä ansainneet voiton jo edellisessä ottelussa, joten tänään viimeistään on sen aika.

Pelivalintamme:

Nokian KrP @2.65

Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan