International Championship: Noppon Saengkham - Louis Heathcote

Julkaistu: 13.06.2019 21:07


International Championship: Noppon Saengkham - Louis Heathcote
International Championship | Noppon Saengkham - Louis Heathcote | 11:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Louis Heathcote ei ole aiemmin ammattilaisena pelannut, mutta upeat otteet Qualifying Schoolissa takasivat paikan tämän vuoden Main Tourille. 21-vuotias britti hävisi kymmenestä QS:n ottelustaan ainoastaan yhden.

Vahvat otteet jatkuivat heti Riga Mastersin karsinnoissa, missä tulokaspeluri kaatoi Ryan Dayn fremein 4-3. Mitään erikoisia breikkejä ei ottelussa nähty, mutta voitto maailmanlistan numerosta 18 teki varmasti hyvää itseluottamukselle. Tourilla pelatuissa otteluissa nuorukaisen voittoprosentti on siis tasan 100% ja Q School mukaan lukien tämän kauden 11:sta ottelusta mies on voittanut kymmenen.

Noppon Saengkhamin kausi sen sijaan alkoi synkästi, kun thaimaalainen hävisi Riga Mastersin karsinnoissa Yuan Sijunille. Ennen kaikkea päällevedoissa oli paljon ongelmia, minkä vuoksi breikit jäivät hyvin lyhyiksi. Paikkoja Saengkhamilla olisi kyllä ollut myös voittaa ottelu.

Kokeneempi ja laadukkaampi thai-peluri on totta kai tämän kamppailun selkeä suosikki voittajaksi. Alkukausi on aina kuitenkin yllätyksiä täynnä ja vastustaja pelaa isolla itseluottamuksella ja pääsee kamppailuun täysin ilman paineita. Alkukaudesta juuri Q Schoolissa hyvin pelanneilla kavereilla on pieni etulyöntiasema, kun tuntuma kisapelaamiseen on paremmalla tasolla.

Paras 11:sta -ottelussa voitto ei tule helpommalla, mutta useamman freimin Heathcote voi hyvinkin viedä. Altavastaajan tasoituksellisista kohteista löytyy pelattavaa.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Heathcote +3,5 @1.57

Coolbet - Lue arvostelu

1.57

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan