Snooker: Noppon Saengkham - Mark Williams | Maailmanmestari tiukoilla?

Julkaistu: 03.12.2018 14:57


Snooker: Noppon Saengkham - Mark Williams | Maailmanmestari tiukoilla?
Snooker | Noppon Saengkham - Mark Williams | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Maanantain UK Championship tarjoilee hienon snooker-vedon pelikansalle. Thaimaan nuori Noppon Saengkham on hyvässä lyönnissä ja omaa täydet edellytykset kiusata maailmanmestari Mark Williamsia oikein urakalla.

Saengkham on pelannut nuoresta iästään huolimatta varsin tasaista snookeria nyt jo lähes pari kautta. Viime vuoden Welsh Openin ja tämän kauden Wolrd Openin semifinaalipaikat osoittavat, että todella kovan luokan pelurista on kysymys. Ranking on noussut viidenkymmenen tuntumaan, mutta edelleen nuori thai-pelaaja lentää vahvasti suuren yleisön tutkan alla. Osin tästäkin syystä miehelle on tarjolla erinomaisia kertoimia kautta linjan.

Saengkham aloitti tämän turnauksen räjähtävästi. 6-1 ja 6-0 voitot Hamza Akbarista ja Rod Lawlerista tulivat varsin helpolla, joskaan vastuskaan ei toki ollut sieltä kovimmasta päästä. Tämä muuttuu tänään, kun maailmanlistan kakkonen, Walesin Mark Williams, astuu toiseen nurkkaukseen. Miesten ainoa aiempi kohtaaminen oli juuri elokuun World Openin semifinaali. Williams oli tuolloin vahvempi äärimmäisen niukasti 6-5 ja vei lopulta koko turnauksen voiton.

Voitto huipensi tuolloin Williamsin uskomattoman kalenterivuoden, johon mahtui viisi turnausvoittoa, joista kirkkaimpana maailmanmestaruus. Tämän lisäksi saldona oli useita väli- ja puolivälieräpaikkoja, joten kautta voi pitää melkoisena sukseena. Viime aikoina tahti on kuitenkin selvästi hiipunut niin tuloksellisesti kuin silmämääräisestikin. Williams ei ole ollut täysin pelinsä päällä, joskin kovalla kokemuksella mies on napsinut voittoja myös heikommilla esityksillä.

Myös Williams on päässyt alkuturnauksen helpolla. Tänään vastus kuitenkin kovenee selvästi, eikä tasainen ja pitkä matsi olisi suurikaan yllätys. Lähes kerran kolmesta osuva suora voittokin on hyvä pelikohde, mutta tasoituksista löytyy vielä houkuttelevampaa pelattavaa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Noppon Saengkham +2.5 framea @1.80

Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.75

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.75

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.75

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan