Valioliiga: Norwich - Arsenal

Valioliiga | Norwich - Arsenal | 17:00 | 26.12.2021
Kohde sulkeutuu: 26.12.2021 17:00
Arsenalilla on liian pieni voittokerroin. Vaikka sillä on voittoputki alla, niin ei se kuitenkaan voita Carrow Roadilla useammin kuin seitsemän kertaa kymmenestä.Norwichin olisi pikkuhiljaa saatava peli kulkemaan, muuten tulee lähtö Valioliigasta takaisin alasarjaan. Marraskuu oli Norwichilta mainio, se ei hävinnyt kuukauteen ainuttakaan Valioliigan ottelua. Kaikki muut kuukaudet ovatkin sitten olleet joukkueelta surkeita. Nytkin Norwichilla on alla kolmen tappion putki. Viimeksi tuli kotikentällä Carrow Roadilla 0-2 -neniin Steven Gerrardin valmentamalta Aston Villalta.

Kolmessa viime ottelussaan Norwich on ollut auttamattomasti vastustajaansa huonompi. Näitä ennen se pelasi tasurit Wolvesin ja Newcastlen kanssa, ja xG-lukemien mukaan Norwich oli kummassakin ottelussa parempi joukkue. Ja ennen kahta tasuria Norwich otti voitot Brentfordista sekä Southamptonista, ja näissä kahdessa voitto-ottelussa se oli xG-lukemissa heikompi. Joukkue tarvitsisi tason noston ja tasaisuutta.

Norwichillakin on pitkä lista poissaoloja. Koronapotilaat, muun muassa Sargent ja Tzolis, mutta tämä ryhmä saattaisi kokonaan olla pelikunnossa tapaninpäivän kierroksella. Varmuudella joukkueelta sivussa ovat ainakin Zimmermann ja Hanley. Normann saattaisi olla pelikunnossa, mutta pelivireessä hän ei toviin ole, sen verran on tullut toipilasaikaa.

Viimeksi oli jumbofinaali


Arsenal on noussut jo Valioliigan neloseksi. Kun Norwich ja Arsenal kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella Emiratesilla, ottelu oli silloin jumbofinaali. Nyt Arsenalilla on alla kolmen liigaottelun voittoputki. Viimeksi nurin meni vieraissa Leeds lukemin 1-4. Arsenal on edelleen mukana Liigacupissa, kun viikolla puoliksi kakkoskokoonpanolla se voitti Sunderlandin 5-1. 18-vuotias Charlie Patino pelasi ottelussa uransa ensimmäisen Arsenal-matsin ja teki heti maalin.

Arsenal on selvinnyt melko vähällä sairastelujen ja loukkaantumisten suhteen. Maaottelussa Jukka Raitalan jyräämäksi jäänyt Sead Kolasinac on edelleen sivussa. Pierre-Emerick Aubameyang on laitettu joukkueesta sivuun kurinpitosyistä.

Vetomarkkina rankkaa Norwichin jo Champioship-tasoiseksi ryhmäksi. Tähän matsiin kertoimet ovat noin 8.00 – 4.70 – 1.40. Arsenalin pelaaminen pikkukertoimella ei houkuttele. Vaikka se onkin iskussa, niin tasoero liigan kolmen kärkeen on selvä. Kun Liverpool pelasi kauden avauksessa Carrow Roadilla, niin Poolin kerroin oli ottelun alkaessa noin 1.40. Toki Norwichin vaisuus on ollut pienoinen yllätys kauden mittaan, mutta ei Arsenalia ja Liverpoolia oikein voi laittaa samaan kastiin.


Norwich +1.5 saa kertoimeksi saa noin 1.70-lukemia. Siihen voisi pienen panoksen laittaa vastalauseena Arsenalin liian pienelle kertoimelle.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Norwich +1.5 @1.7

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.66

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.66

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders