Championship: Norwich - Ipswich

Julkaistu: 09.02.2019 09:58


Championship: Norwich - Ipswich
Championship | Norwich - Ipswich | 14:00
Teemu Pukki ja Norwich siirtyi huikealla esityksellä Championshipin kärkipaikalle, kun viime viikon kärkikamppailussa Leeds kaatui vieraskentällä jopa 1-3. Teemu Pukki pääsi jälleen maalin makuun ja on maalipörssissä kolmantena. Sheffield Unitedin Billy Sharp kuitenkin repäisi jo eroa ja on 22 maalillaan selkeä maalipörssin kärki. Sunnuntaina Championshipin ainoassa ottelussa Norwich kohtaa kotonaan Ipswichin ja sarjan paras joukkue kohtaa sarjan huonoimman.

Nämä ottelut ovat kinkkisiä monesta syystä vedonlyöntimielessä. Iso massa haluaa lyödä tietenkin suosikin puolesta, kun tasoero on niin iso ja kotietu puoltaa myöskin Norwichia. Taasen altavastaajan kerroin jää yleensä edulliseksi näissä tapauksissa, mutta me olemme kuitenkin tässä ottelussa myös vedonlyöntimielessä Norwichin puolella. Norwich otti todella tärkeän voiton viimeksi ja jos jostain ottelusta olisi voinut laskea Norwichille, että he eivät tulisi saamaan täyttä pistesaalista, oli se viime viikkoinen Leeds-ottelu. Nyt kuitenkin Norwichilla on helpoin mahdollinen mahku ottaa täydet kolme pistettä ja parannella asemiaan kärkipaikalla.


Valmennusjohto ei anna varmasti pelaajian suhtautua peliin heppoisesti tai lähteä takki auki, sillä nämä pisteet ovat juuri sitten niitä, mitkä lasketaan juurikin niiksi mitkä Norwichin olisi pakko saada. Kotijoukkueella ei ole merkittäviä muutoksia kokoonpanossaan ja joukkueiden viretilat näyttävätä ihan eri suuntiin. Ipswich on voittanut yhden pelin viimeisestä kahdeksasta ottelustaan ja jäänyt kuudessa näistä nollille tekemättä maaliakaan. Ipswich onnistui vierasmaalissa Aston Villaa vastaan tammikuun lopulla, mutta sitä ennen Ipswich teki viimeisimmän vierasmaalinsa marraskuun alkupuolella. Ipswich on sarjan huonoin vierasjoukkue.

Emme voi ohittaa tosiseikkaa, että Norwich tarvitsee kipeämmin jopa näitä sarjapisteitä kuin Ipswich, joka tulee tippumaan sarjasta hyvin todennäköisesti. Norwichin kahden maalin voitolle saa vielä jotakuinkin pelattavia kertoimia, joten tartumme niihin ja uskomme että kanarianlinnut hoitavat rutiinilla hyvän voiton kotikentällä.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Norwich -1,5 @2.13

Betsson - Lue arvostelu

2.13

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.13

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.13

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.13

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan