Valioliiga: Norwich - Manchester City

Julkaistu: 13.09.2019 14:02


Valioliiga: Norwich - Manchester City
Valioliiga | Norwich - Manchester City | 19:30
Norwichin kahdessa kotiottelussa on tehty yhteensä yhdeksän maalia. Median ja fanien puolella iloitaan Teemu Pukin kovasta vireestä ja Norwichin hyökkäyksestä, mutta totta on myös se, että Norwichin puolustus ei ole aivan Valioliigan tasoa. Kotikentällä Carrow Roadilla Norwich ei juurikaan nöyristele, niin pelit menevät sitten näin. Newcastle -ottelussa tehtiin neljä maalia ja lauottiin maalia kohti yhteensä 11 kertaa. Chelsea -ottelussa tehtiin viisi maalia ja lauottiin yhteensä 13 kertaa.

Norwich ei juurikaan hankkinut kesällä uusia pelaajia, ja kyllä esimerkiksi joukkueen kapteeni Grant Hanley vaikuttaa kovin kankealta Valioliiga-pakiksi. Nyt Norwichilla on vielä loukkaantumisongelmia varsinkin puolustuksessa. Klose ei pelaa ja Zimmermannin pelaaminen on epävarmaa. Aarons ja Hanleykin saattavat joutua sivuun.

Manchester City on kova testi Norwichille. Liverpool teki Anfieldilla avausottelussa Norwichia vastaan neljä maalia avauspuoliskolla ja nosti sitten jalan kaasulta. Man City tullee samalla vauhdilla.

Kysymysmerkki otteluun on se, että suurin osa Manchester Cityn pelaajista, ja Pukki, olivat viime viikonvaihteessa maajoukkueidensa matkassa. Aguero ja Gabriel Jesus tosin eivät lentäneet meren yli. Gabriel Jesus on loukkaantuneena ja Aguero ei ollut muutenkaan Argentiinan matkassa. Espanjan David Silva on jättänyt maajoukkuepelit kokonaan, joten hän ja Aguero ovat kevyellä jalalla Norwichin kiusana.
Citylläkin on muutama poissaolo. Pitkäaikaisloukkaantuneen Sanen lisäksi myös Laporte on sairastuvalla. Mendyn ja Stonesin pelaaminen on hieman epävarmaa.

Norwichin puolustuksessa on aukkoja, ja Cityn hyökkäys tulee olemaan sille aivan liikaa. Kun myös Cityn puolustuksessa on poissaoloja, niin yli 3.5 maalia sopii betsiksi, vaikka kerroin on pienenlainen, noin 1.60.

Lunasta 10€ ilmaisveto Liigan avauskierrokselle


Coolbet tarjoaa 10€ ilmaisvedon kaikille Liigan avauskierroksella. Siirry kampanjasivulle, noudata ohjeita ja saat 10€ ilmaisvedon heti käyttöösi. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan Coolbetille alta.
Coolbet: lunasta 10€ ilmaisvedot Liigaan >>

Pelivalintamme:

yli 3.5 maalia @1.63

Coolbet - Lue arvostelu

1.63

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.61

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.61

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.61

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.60

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan