Championship: Norwich - Reading

Julkaistu: 09.04.2019 12:26


Championship: Norwich - Reading
Championship | Norwich - Reading | 21:45
NordicBet NordicBet
Norwichin kanarianlinnut porhaltavat Championshipin kärkipaikalla ja ovat nyt jo kahdeksan ottelun voittoputkessa. Sarjan voitto näyttää jo hyvin hyvin todennäköiseltä, sillä eroa toisena olevaan Sheffield Unitediin on jo seitsemän sarjapistettä. Otteluita on jäljellä enää kuusi ja Norwichin otteluohjelma loppukaudelle ei ole mikään järisyttävän kova, joten voitto alkaa olemaan niinsanotusti hyvissä. Tässä ottelussa Norwich isännöi kotonaan Readingia, joka taistelee sarjassa säilymisestä.

Reading on neljänneksi viimeisenä yhden pisteen edellä Rotherhamista, joka on tällä hetkellä tippumassa sarjasta. Viimeiset ottelut ovat elintärkeitä näille joukkueille ja vaikka Reading onkin huono joukkue, tulevat he varmasti kovaa tähän otteluun. Reading, niinkuin moni muukin joukkue Championshipissä, ei ole pystynyt voittamaan Norwichia tällä kaudella. Norwich on voittanut joukkueiden välisistä otteluista neljä viimeisintä, eli kahden kauden ajan. Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on kulunut jo paljon aikaa, sillä joukkueet pelasivat vastakkain syyskuussa Norwichin voittaen vieraissa 1-2.Tuolloin Pukki viimeisteli joukkueensa ensimmäisen maalin ja on myös tässä ottelussa maalinnälkäinen. Teemu Pukki palkittiin juuri Championshipin parhaana pelaajana ja johtaa maalipörssiä 26 osumallaan. Ero toisena olevaan Billy Sharpiin on kolme maalia ja tässä on hyvä mahdollisuus Pukilla lisätä eroa. Tässä ottelussa Teemu Pukille saa kertoimen 3.60, että hän tekee ottelun ensimmäisen maalin.

Vaikka Reading tulee varmasti taistelemaan henkensä edestä, emme usko että Norwichia pystyy kukaan heidän kotikentällänsä horjuttamaan enää tällä kaudella. Tasoero joukkueiden välillä on hurja ja Readingin ollessa liiankin innokas hakemaan maalia, voi Norwich vastahyökkäyksistä rokottaa armotta. Nämä ovat myös Teemu Pukille hyviä tilaisuuksia. Odotamme tästä ottelusta ainakin kahden maalin voittoa kotijoukkue Norwichille.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Norwich -1,5 @2.06

NordicBet - Lue arvostelu

2.06

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.00

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan