Valioliiga: Norwich - Southampton

Valioliiga | Norwich - Southampton | 17:00 | 20.11.2021
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 17:00
Teemu Pukin Norwich saa maajoukkuetauon jälkeen vastaansa Southamptonin. Edelleen pahnan pohjimmaisena oleva Norwich nappasi viime ottelussa ensimmäisen voittonsa, mutta oliko tuo vain suonenveto vai merkki jostain paremmasta?Norwichin ankea kotisaldo


Norwichin Valioliigan kotisaldo on surkea, 5 peliä ja tilastot 0-1-4. Ei siis voittoja vielä, ainoa toinen joukkue jolla ei kotivoittoja vielä ole on Newcastle. Umpisurkeaan saldoon voidaan laittaa vielä viiden ottelun kolme tehtyä maalia, vierasjoukkue on onnistunut tekemään 10 maalia. Onko Norwich väärässä sarjassa? Siltä on ainakin näyttänyt alkukauden osalta.

Southampton ei ole mitenkään timantin lailla loistanut omissa vieraspeleissään, mutta 1-2-2 saldo ja 5-8 maalit ovat nyt jonkin verran paremmat kuin Norwichin kotisaldo. Joukkueethan pelasivat vastakkain Mestaruussarjassa vastakkain viimeksi 2000 luvulla, 2010 vuoden jälkeen joukkueet ovat kohdanneet Norwichin kotona viidesti, näissä 2-2-1 tulokset. Kuin pisteeksi iin päälle Southampton nappasi edellisestä ottelusta n. 1,5 takaa 0-3 voiton.

Syöttöpörssiin betsejä


Myös maaliin johtavista syötöistä voi lyödä vetoa. Jos Teemu Pukki tekee ottelussa maalin, kuka syöttää? Vai syöttääkö Pukki maalin?
Millä kokoonpanoilla?


Norwichilta varmuudella poissa Christoph Zimmermann ja Grant Hanley. Pelikunnon kanssa tekemistä on vielä Todd Cantwellin, Ozan Kabakin ja Sam Byramin kanssa, myös Andrew Omobamidele parantelee vammojaan. Kokoonpano voisi ennen perjantain lehdistötilaisuuksia olla vaikkapa tämänmoinen:

Krul – Williams, Gibson, Omobamidele, Aarons – Gilmour, Normann – Rashica, Lees-Melou, Cantwell – Pukki

Southamptonilta uupuu Jack Stephens, Nathan Redmondin, Valentino Livramenton, James Ward-Prowsen ja Armando Brojan pelaaminen on epävarmaa. Jos kaikki nämä ovat poissa, Norwichilla on mahdollisuus. Kokoonpano voisi olla kutakuinkin tämänlainen:

McCarthy – Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Livramento – Elyounoussi, Ward-Prowse, Romeu, Armstrong – Adams, Armstrong

Vetokohteet otteluun


Saisiko Norwich tässä maalin aikaiseksi, samoin kuin Southampton? Kaikki merkit siihen että kumpikin joukkue onnistuu on olemassa ja tämä on kertoimienkin mukaan todennäköisempää. Laitetaan tähän otteluun molempien maali, mielellään vaikkapa Teemu Pukki sinne maalintekijäksi. Mutta kuka Southamptonilta? Ja tuleeko useampi kuin yksi maali? Todella tärkeät pisteet jaossa.

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet maalaa! @1.83

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.83

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.78

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan