Championship: Norwich - Swansea

Julkaistu: 05.03.2019 16:34


Championship: Norwich - Swansea
Championship | Norwich - Swansea | 21:45
Nordicbet Nordicbet
Teemu Pukki vankisti asemiaan Championshipin maalipörssin kärjessä viime kierroksella, kun Norwich päihitti Milwallin tuntuvasti 1-3. Tulevassa ottelussa Norwich kohtaa pykälää kovemman Swansean. Pukilla on kuitenkin maalinmakuisia muistoja myös edellisestä kohtaamisesta walesiläisjoukkueen kanssa, sillä viimeksi Norwich voitti heidät 1-4 ja Pukki viimeisteli joukkueensa viimeisen osuman.

Swansea tippui viime kauden jälkeen Valioliigasta, eikä joukkueella ollut hirveästi menestysodotuksia tälle kaudelle. Joukkue on ollut kohtalainen pysyessään keskikastissa ja lähtevät varmasti rakentamaan ensi kautta varten kohtuu hyvistä asetelmista. Joukkue olisi kenties voinut hieman paremmin suorittaa tällä kaudella, mutta vielä on pelejä jäljelläkin.

Swansea pelasi vaihtelevasti helmikuun, kun kotikentällä peli sujui mutta vieraskentällä taas ei. Viimeiset kolme peräkkäistä vierasottelua Swansea on hävinnyt maalierolla 7-2. Norwichin kotikentällä ei varmasti tule olemaan helpompaa, kun vastassa on liigan eniten maaleja tehnyt joukkue. Norwich on onnistunut 71 kertaa maalinteossa, kun Swansea on laittanut pallon pussiin 45 kertaa. Norwich on kuitenkin myös päästänyt jonkin verran maaleja ja heidän puolustuksessaan on kyllä ollut parantamisen varaa.

Swansea ei ole monestikaan jäänyt ilman maalia tällä kaudella ja heidän hyökkäyksestään kyllä löytyy tulivoimaa. McBurnie on viimeistellyt 16 maalia tällä kaudella ja on maalipörssin sijalla 8. Uskomme, että ottelusta tulee runsasmaalinen jälleen, niinkuin Norwichin peleissä tällä kaudella on ollut trendinä. Norwichin peleissä tehdään eniten maaleja koko sarjassa 3,3 peliä kohden. Norwichin kotiotteluissa vielä enemmän, jopa 3,8 peliä kohden.

Norwich on eritason joukkue kuin Swansea ja olisi erikoista nähdä heidän kotona häviävän Swansealle. Kuitenkin kertoimet suoralle voitolle on painettu jo liian alas mielestämme. Uskomme Swansean maaliin, mutta emme usko heidän kuitenkaan voittavan ottelua. Vaihtoehdolle, että molemmat joukkueet tekevät maalin, mutta kotijoukkue voittaa saakin mielenkiintoisen 3,3 kertoimen. Tämä tarkoittaa siis, että pelissä nähdään yli 2,5 maalia, mutta tämänkin valinnan kerroin on meille liian pieni. Jos jompikumpi tässä kuitenkin useamman maalin tekee, on se Norwich.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin & Norwich voittaa @3.30

Unibet - Lue arvostelu

3.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.30

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.30

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

3.10

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan