ATP Wimbledon: Novak Djokovic - David Goffin

Julkaistu: 08.07.2019 22:56


ATP Wimbledon: Novak Djokovic  - David Goffin
ATP Wimbledon | Novak Djokovic - David Goffin | 15:00
Wimbledonissa käynnistyy välipäivän jälkeen keskiviikkona puolivälierät ja ensimmäisessä otteluparissa vastakkain asettuvat serbialainen Novak Djokovic sekä belgialainen David Goffin. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa ATP- tasolla kuudesti, joista Djokovic on voittanut viisi, mutta nurmella kohtaamisia ei ole kuin näytösottelusta vuodelta 2016, jolloin Goffin oli parempi kahden erän jälkeen 6-3, 7-5.

Djokovic voitti neljännesvälierä ottelussaan odotetun helposti nuoren nousussa olevan ranskalaisen Ugo Humbertin kolmessa erässä 6-3, 6-2, 6-3. Djokovic pelasi ottelun hyvin rutiinin omaisin ottein eikä Humbertille tarjoutunut ottelussa ainuttakaan murtopallo mahdollisuutta, kun taas serbialainen kokonaisvaltaisella peliesityksellään voitti 46% (39/85) Humbertin syöttövuoron pisteistä ja onnistui hyödyntämään viisi yhdeksästä murtopallo mahdollisuudestaan. Lisäksi ottelun kulusta paljon kertoi Humbertin tilasto: 34 helppoa virhettä ja vain 20 voittopalloa. Djokovic puhkuu itse varmuutta ja onhan serbialainen tälläkin kaudella selvittänyt Wimbledonin neljä ensimmäistä kierrosta leikiten.

Goffin voitti omassa neljännesvälierä ottelussaan kokeneen 35-vuotiaan espanjalaisen Fernando Verdascon neljän erän jälkeen 7-6(9), 2-6, 6-3, 6-4. Goffin hallitsi ottelua, mutta Verdascon vahva syöttöpelaaminen piti espanjalaisen mukana ottelussa. Goffin onnistui hyödyntämään 13:sta murtopallo mahdollisuudestaan vain kolme, kun Verdascolla kolmeen murtopalloon riitti viisi mahdollisuutta. Goffin oli ensimmäisen erän tiebreakissa sillassa, mutta onnistui sisukkaasti selvittämään kolme Verdascon eräpalloa (3-6, 6-7 ja 7-8 tilanteissa). Goffinin syöttöpelaaminen toimi hyvin ja belgialainen löi ottelussa 8 ässää ja voitti 1.syöttönsä 78%, palautus- ja verkkopelaaminen oli laadukasta ja etenkin jalkatyöskentelyssä kokenut espanjalainen oli paljon jäljessä.

Djokovic on pelannut turnauksen vahvasti, mutta parhaat esitykset serbialaiselta ovat vielä näkemättä. Goffin on vaikean alkukauden jälkeen löytänyt uransa parhaan pelivireen nurmella ja belgialainen erittäin motivoitunut edetessään ensimmäistä kertaa puolivälieriin Wimbledonissa. Tie välieriin jää Goffinin osalta haaveeksi, mutta uskon belgialaisen huippuvireen riittävän erän voittoon.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Djokovic 3-1 @4.00

Coolbet - Lue arvostelu

4.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.90

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.80

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan