Nitto ATP-finaaliturnaus, välierä: Novak Djokovic - Alexander Zverev

Nitto ATP-finaaliturnaus, välierä | Novak Djokovic - Alexander Zverev | 20.11.2021 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 22:00
Yhtäältä kaaviosattumasta ja toisaalta Alexander Zverevin pysyvästä noususta tennismaailman huipulle kertoo se, että hän kohtaa Novak Djokovicin jo viidettä kertaa tänä vuonna.

Tällä kertaa panos on yksi merkittävimmistä, ATP-finaaliturnauksen välierä. Zverev (ATP-3) ja Djokovic (ATP-1) pelaavat siis pääsystä loppuotteluun, jossa vastaan tulee todennäköisimmin Daniil Medvedev.

Pelaajien kohtaamiset ovat tänä vuonna olleet varsin monieräisiä, ja Torinon turnauksessa tapahtuneet asiat viittaavat vahvasti ainakin yhden tie-breakin mahdollisuuteen lauantainakin. Näillä aineksilla 22,5 pelattavan pelin raja alkaa ylittyä.Ei kunnollista testiä serbille


Djokovic pääsi alkulohkostaan varsin helpolla ja itse asiassa ilman kunnollista testiä. Andrei Rublevin vire on ollut laskemaan päin, eikä Casper Ruud ole parhaimmillaan nopeilla kovilla sisäkentillä. Lohkon perjantai-illan päätösottelu meni panoksiltaan pelailuksi, kun Stefanos Tsitsipasin käsivamma lopetti hänen turnauksensa lyhyeen ja toi tilalle Cameron Norrien.Kiistatonta on toki se, että Djokovic on edelleen erinomaisessa vireessä, vaikka toukokuussa tulikin mittariin jo 34 ikävuotta. Tämän kauden otteluvoittoprosentti pyörii 90:n paikkeilla, huimia lukuja. Varsinaisia isompia kompurointeja ei ole tullut kauden aikana juuri lainkaan, poikkeuksena korkeintaan Tokion olympialaiset, jossa terveysseikatkin veivät mennessään mitalin.

Djokovic ja Zverev kohtasivat nimenomaisesti olympialaisten välierässä. Serbin 6-1-voitto avauserässä kääntyi yhtäkkisesti Zverevin dominoinniksi.

Viimeisimmät matsit Djokovicille 6-1


Miehet päätyivät kuitenkin vastakkain vielä tämän jälkeenkin, kun myös US Openissa tiet kohtasivat välierävaiheessa. Lähes kolme ja puoli tuntia kestänyt kamppailu päättyi viidennessä erässä Djokovicin eduksi.

Kaikkiaan viimeisimmät kohtaamiset ovat Djokovicille peräti 6-1. Yhtenä näistä voitoista oli viime vuoden ATP-finaalikisassa: 6-3, 7-6.

Zverev on syöttänyt Torinossa erinomaisesti, ja miehen syöttö on murrettu vasta yhden kerran. Toki tässäkin kohdassa on hyvä muistaa, että hän selvisi Matteo Berrettinin luovuttamisen myötä ensimmäisestä ottelusta noin yhdessä erässä. Lisäksi Hubert Hurkacz ei onnistunut murtamaan myöskään muiden alkulohkovastustajiensa syöttöjä kertaakaan.Joka tapauksessa Zverevin ykkössyöttöprosentit ovat olleet mainiot, ja ässiä on paukkunut kenttään kovalla tahdilla. Jo tässä löytyy syitä, miksi jopa maailman parhaalla palauttajalla eli Djokovicilla riittää vastustajan syöttövuoroissa haasteita.


Djokovic on toki ottelun suosikki sekä keskinäisten ottelujen, tämän kauden että aiempien vuosien jäljiltä. Zverev on kuitenkin kaikkea muuta kuin vailla mahdollisuuksia. Syötönmurtoja tuskin nähdään kovinkaan paljon peilaten etenkin Djokovicin ottelujen yleisiin määriin.

Paras vetovalinta onkin runsas pelattavien pelien määrä.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 22,5 peliä @1.93

Osuma
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä