ATP Rooma : Novak Djokovic - Denis Shapovalov

Julkaistu: 16.05.2019 11:50


ATP Rooma : Novak Djokovic - Denis Shapovalov
ATP Rooma | Novak Djokovic - Denis Shapovalov | 14:00
Unibet Unibet
ATP Roomassa nähdään tänään mielenkiintoinen ottelu, kun Madrid Openin voittanut maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic aloittaa urakkansa Denis Shapovalovia vastaan.

Djokovicin pelivire on aivan todella loistavalla tasolla, kun kuluneen 7 päivän aikana serbialainen kaatoi Madrid Openissa Dominic Thiemin välierissä 2-0 (7-6,7-6) sekä finaalissa Stefanos Tsitsipasin 2-0 (6-3,6-4). Djokovic on hävinnyt tämän kauden seitsemästä massakentän ottelustaan ainoastaan yhden, kun Monte Carlossa Daniil Medvedev oli parempi puolivälierissä erin 1-2 (3-6,6-4,2-6). Kunto on loistava, peli kulkee hyvin ja motivaatio on korkealla tasolla niin serbialainen tulee olemaan varmasti lähellä viidettä ATP Rooman turnausvoittoaan.

Shapovalov on tällä kaudella massalla voittanut ainoastaan yhden ottelun, ja se tuli ensimmäisen kierroksen ottelusta espanjalaista Pablo Carreno-Bustaa vastaan suoraan kahdessa erässä vakuuttavasti 2-0 (6-3,7-6) ja pelasi kauden parhaan massakentän ottelunsa tähän saakka. Otteluita nuorukaiselle on kertynyt vähän, sillä noutaja tuli Monte Carlossa, Barcelonassa ja Madridissa ensimmäisellä kierroksella, mutta kyseisten turnauksien kohdalla puhutaan ainoastaan korkea tasoisista otteluista. Shapovalov viihtyy kovalla alustalla valtavan paljon paremmin, mutta huono pelaaja ei kyseessä ole myöskään massalla. Mikäli nuorukainen mielii ATP rankinging TOP 10. lähivuosina niin on 20-vuotiaan kanadalaisen petrattava otteitaan massakentillä. Tänään vastus on kuitenkin tähän hetkeen pahin mahdollinen ja jatkoa ei Rooman turnaukselle ole tulossa, mikäli ottelun sisällä ei tapahdu mitään dramaattistista.

Tämän ottelun voittaja pelaa jo illalla, kun voittaja kohtaa joko italialaisen Marco Cecchinaton tai saksalaisen Philipp Kohlschreiberin. Djokovic voittaa ottelun, eikä Shapovaloville tarjottu tasoitus +5,5 tule riittämään huippuvireistä maailman ykköstä vastaan.

Pelivalintamme:

Djokovic - 5,5 peliä @2.10

Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.06

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.06

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan