ATP Rooma : Novak Djokovic - Diego Schwartzman

Julkaistu: 18.05.2019 05:26


ATP Rooma : Novak Djokovic - Diego Schwartzman
ATP Rooma | Novak Djokovic - Diego Schwartzman | 21:00
Unibet Unibet
ATP Rooman finalistit ratkotaan tänään ja toisessa otteluparissa vastakkain iskevät Novak Djokovic sekä Diego Schwartzman. Djokovic jahtaa 34. ATP Masters 1000- turnausvoittoaan, kun Schwartzmanille kyseessä olisi ensimmäinen.

Djokovic pääsi välieriin erittäin tiukan kolmieräisen ottelun jälkeen Juan-Martin Del Potroa vastaan erin 2-1 (4-6,7-6,6-4). Neljän kertainen ATP Rooman mestari oli hävitä ottelun suoraan kahdessa erässä, Del Potron johtaessa toisen erän Tiebreakissa 5-2 eikä argentiinalaisen ei olisi tarvinnut kuin pitää syöttönsä kerran ottelun voittaakseen, mutta kuin ihmeen kaupalla serbialainen kampesi itsensä vielä rinnalle ja ohi. Kokonaisuudessaan Roomassa saimme eilen nauttia Djokovicin ja Del Potron järjestämään jännitysnäytelmää 3 tuntia 4 minuuttia. Ottelu kääntyi kolmannessa erässä lopulta Djokovicille, kenties juuri toisen erän Tiebreak voiton tuoman henkisen yliotteen vuoksi.

Djokovic oli voittanut Del Potron molemmissa aikaisemmissa FedEx ATP kohtaamisissa massalla ja kaikista viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän. Del Potro, joka pelasi vasta kolmannen turnauksensa tällä kaudella, taisteli Djokovicia vastaan erittäin mallikkaasti ottelun alusta alkaen ja pystyi haastamaan Djokovicin sekä rysty- että kämmenpelaamisessa.

Schwartzman sen sijaan kukisti eilen omassa ottelussaan japanilaisen Kei Nishikorin vakuuttavasti kahdessa erässä 2-0 (6-4,6-2). Schwartzman ja Nishikori oli aiemmin kohdannut Fedex ATP- turnauksissa kolmesti, voittojen ollessa Nishikorille puhtaasti 0-3. Schwartzman hyödynsi ensimmäisessä erässä täydellisesti Nishikorin aggressiivisen verkkopelaamisen ja onnistui vastaamaan japanilaisen aggressiiviseen verkkopelaamiseen nappaamalla 5-0 johdon murtamalla Nishikorin kahdesti peräkkäin. Tuulisissa, mutta kuumissa olosuhteissa Nishikori palasi tavalliseen peruspeliinsä ja onnistui kirimään Schwartmanin edun kiinni hyvällä kämmenpelillään sekä väkevillä keskikentän lyönneillään, voittaen seuraavista 22 pisteestä 18. 5-4 tilanteessa Nishikori antoi hänen keskittymisensä herpaantua ja Schwartzman mursi Nishikorin syötön kolmannen kerran ensimmäisessä erässä. Toiseen erään Schwartzman sai lievän henkisen yliotteen Nishikorista ja tilanteessa 3-2 Schwartzman mursi Nishikorin syötön neljättä kertaa ottelussa ja japanilaisen selkäranka oli poikki. Schwartzman lasketteli vakuuttavaan 6-2 erä voittoon ja etenkin argentiinalaisen toisen erän 5-2 piste omalla syöttövuorolla oli todellista taidetta.

Djokovic ja Schwartzman ovat kohdanneet kerran aikaisemmin massalla, kun vuoden 2017 Ranskan avoimissa herrat väänsivät viisi eräisen ottelun Djokovicin ollessa parempi erin 3-2 (5-7,6-3,3-6,6-1,6-1). Tällä ottelulla ei kuitenkaan ole tämän päiväisen ottelun kannalta mitään muuta merkitystä, kuin se että Schwartzman tietää pystyvänsä parhaimmillaan haastamaan serbialaisen maailmanlistan ykkösen todenteolla. Uskon kuitenkin Djokovicin menevän menojaan ja voittavan argentiinalaisen suoraan kahdessa erässä. Pelivalintani: Pelit alle 20,5 @ 1.87, joka toteutuu tuloksella tuloksella (= > 6-4,6-4).

Pelivalintamme:

Pelit alle 20.5 @1.87

Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan