Madrid Open : Novak Djokovic - Marin Cilic

Julkaistu: 10.05.2019 09:47


Madrid Open : Novak Djokovic - Marin Cilic
Madrid Open | Novak Djokovic - Marin Cilic | Madrid Openissa alkavat Puolivälieräottelut mielenkiintoisella otteluparilla, kun Djokovic ja Cilic iskevät yhteen!
Unibet Unibet
Madrid Open tarjoaa tänään huipputennistä pitkin päivää ja ensimmäisenä puolivälierissä vastakkain asettuvat maailmanykkönen Novak Djokovic ja Marin Cilic.

Djokovicin kausi on ollut hyvä, sillä serbialainen voitti Australian Openin seitsemännen kerran. Massakentällä kauden avausturnauksessa Monte Carlossa Djokovic haki vielä peliään hieman, jonka myötä Daniil Medvedev pudotti serbialaisen puolivälierissä erin 1-2 (3-6,6-4,2-6). Madridissa peli on kulkenut, vaikkei mittarit ole olleetkaan hääppöisiä. Djokovic on voittanut Madridissa erin 2-0 Taylor Fritzin (6-4,6-2) sekä eilen kaatui Jeremy Chardy erin 2-0 (6-1,7-6). Eilisessä ottelussa ensimmäinen erä oli puhdasta dominointia Djokovicilta, mutta toisessa erässä edettiin syöttö syötöltä Tiebreakiin saakka, tosin ottelu oli serbin näpeissä kokoajan. Chardyllä oli kuitenkin toisen erän lopussa erätilanteessa (4-5) mahdollisuus murtaa Djokovicin syöttö 30/40 tilanteessa, mutta serbialainen onnistui pitämään syöttönsä Chardyn kämmättyä palautuksen kanssa ja johti hetkeä myöhemmin Tiebreakissä 3-0.

Cilicin turnaus on käynnistynyt nihkeästi, vaikka mies onkin kolmieräisissä väännöissä tiputtanut vakuuttavia nimiä kuten; Martin Klizan (6-4,2-6,7-6), Jan-Lennard Struff (4-6,6-4,6-3) sekä eilen kroati pudotti loistavasti turnauksessa pelanneen Laslo Djeren (4-6,6-3,6-2) alku kankeuksien jälkeen. Hienointa oli nähdä Cilicin motivaatio edetä turnauksessa pitkälle ja pystyä kääntämään ottelu nimiinsä tappioasemasta huolimatta. Voitto Djerestä oli erittäin tärkeä Cilicin motivaation kannalta, sillä tämän kauden otteista yhtä laadukas suoritus kroatialaiselta on nähty Australian Openissa, jossa hän putosi neljännesvälierissä Roberto Bautista-Agutille viiden erän jälkeen.

Tämän päiväisessä ottelussa miesten pelikunnot ovat lähtökohtaisesti hyvin eri tasoilla. Djokovicilla peli on kulkenut massalla ja serbialainen on pelannut erittäin vakuuttavin ottein, kun taas Cilic on parantanut peliään turnauksen sisällä, kuin sika juoksuaan. Djokovic on ennakoitu odotetusti valtavaksi ennakkosuosiksi ja tavallisen voiton kerroin 1,17 on naurettava ja 2-0 tulokselle tarjottu kerroin 1,55 jää myös pelien ulkopuolelle.

Cilic pelasi eilen Djereä vastaan 2. ja 3. erät todella vakuuttavasti, sillä syöttöpeli oli vihdoin tutulla tasolla ja palautuspelaaminen kulki hyvin. Näin ollen näen Cilicin +4,5 peliä, tarjotun kertoimen 2,04 olevan mainio pelikohde.

Pelivalintamme:

Cilic +4,5 peliä @2.04

Coolbet - Lue arvostelu

2.04

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.97

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan