Ranskan avoimet: Novak Djokovic - Matteo Berrettini

Julkaistu: 09.06.2021 08:40

Ranskan avoimet: Novak Djokovic - Matteo Berrettini
Ranskan avoimet | Novak Djokovic - Matteo Berrettini | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Ranskan avointen tennisottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Tennis Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.


Novak Djokovic (ATP-1) kohtaa puolivälierissä Italian Matteo Berrettinin (ATP-9). Djokovic johtaa keskinäisiä kohtaamisia 1-0. Berrettinillä on ollut suotuisa kaavio ja italialainen ei joutunut pelaamaan neljännesvälierissä. Uskon, että italialainen voi hyvin viedä yhden erän ja sitä kautta yli 37,5 peliä kertoimella 2,32 vaikuttaa tosi hyvältä pelikohteelta.Djokovic joutui tiukille


Maailmanlistan ykkönen oli vaikeuksissa Lorenzo Musettin kanssa kaksi ensimmäistä erää, jotka 19-vuotias nuorukainen vei molemmat tiebreikissä. Tämän jälkeen Djokovic kiristi ruuvia ja meni menojaan. Serbialainen vei ottelun viimeisestä 17 geimistä peräti 16:sta. Djokovic eteni lopulta jatkoon lukemin 6-7, 6-7, 6-1, 6-0 ja 4-0. Tämä oli 15:s kerta, kun 34-vuotias Djokovic eteni Ranskan avoimissa puolivälieriin.Berrettini puolestaan ei joutunut pelaamaan ollenkaan neljännesvälierissä, kun Roger Federer jätti turnauksen kesken, vaikka sveitsiläinen voitti kolmannella kierroksella Saksan Dominik Koepferin erin 3-1.

Isokokoinen Berrettini laittaa Djokovicin tiukille


Berrettini on päässyt tämän vuoden turnauksessa todella helpolla, eikä ole joutunut kovin tiukille yhdessäkään ottelussa. Italialainen on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yden erän Taro Danielille avauskierroksella. Berrettini tunnetaan vahvasta syötöstään ja italialaisen syöttö onkin toiminut tässä turnauksessa. Italialainen on voittanut turnauksen kolmessa avausottelussa pisteet syötöllään 70-prosenttisesti (1. kierros 81%, 2. kierros 72%, 3. kierros 76%). Tähän lasketaan siis sekä ykkössyötön että kakkossyötön voitetut pisteet. Berrettini onkin turnauksen ainut pelaaja, joka on pystynyt voittamaan syöttövuoronsa yli 70-prosenttisesti.


Berrettinillä on myös maailmanluokan kämmen, jonka kautta italialainen pyrkii aina kiertämään. Rystyltä Berrettini tykkää vaihdella kierrettä ja tempoa. Berrettini tulee myös hanakasti verkolle päättämään pisteet, kun siihen avautuu tilaisuus. Berrettinillä on lepoetu puolellaan ja uskon, että italialainen vie avauserän, mutta sen jälkeen Djokovic vie loput kolme erää. Mielestäni kerroin yli 37,5 pelille on liian iso, sillä italialaisella on hyvät saumat viedä vähintään yksi erä Djokovicilta.

Pelivalintamme:

Yli 37,5 peliä @2.32

Unibet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.32

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.32

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä