ATP Wimbledon: Novak Djokovic - Roberto Bautista

Julkaistu: 11.07.2019 16:27


ATP Wimbledon: Novak Djokovic - Roberto Bautista
ATP Wimbledon | Novak Djokovic - Roberto Bautista |
Wimbledonin toisessa välierä ottelussa maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic kohtaa todella hyvää turnausta pelaavan espanjalaisen Roberto Bautistan. Herrat ovat kohdanneet toisensa menneellä kaudella kovalla alustalla kahdesti (Miami & Doha) ja Bautista voitti Djokovicin molemmissa turnauksissa kolmen erän jälkeen.

Djokovic voitti omassa puolivälierä ottelussaan hyvän turnauksen pelanneen David Goffinin tylysti suoraan kolmessa erässä 6-4, 6-0, 6-2. Goffin johti ottelua ensimmäisessä erässä syötönmurron jälkeen 3-4, mutta serbialainen voitti seuraavat kymmenen peliä perätysten ja osoitti ilmiömäisellä pelaamisellaan olevansa ansaitusti maailmanlistan sijalla yksi. Djokovic hävisi ottelussa vain yhden oman syötön, murtaen Goffinin syötön seitsemän kertaa kymmenestä murtopallo mahdollisuudesta ja voitti 51% Goffinin syöttövuoron pisteistä. Ottelu meni hyvin odotusten mukaisesti Djokovicin palautuspelin ollessa huikeaa, verkkopelaamisen ollessa laadukasta sekä serbin pelinlukutaidon näkyessä mahtavina, monipuolisina ja ennen kaikkea oikeina lyöntivalintoina.

Bautistan turnaus on ollut erinomainen, eikä aliarvostettu espanjalainen ollut hävinnyt turnauksessa erääkään ennen puolivälierä ottelua Guido Pellaa vastaan, jonka Bautista voitti lopulta selkeästi neljässä erässä 7-5, 6-4, 3-6, 6-3. Espanjalainen pelasi erittäin puolustavaa tennistä takalinjan takaa, jalkatyöskentelyn sekä palautuspelaamisen ollessa jälleen pääroolissa. Bautista on ottanut lyönnit hyvin aikaisin, jonka kautta espanjalaisen lyönnit ovat olleet läpi turnauksen erittäin laadukkaita ja varmoja.

Djokovic on yleensä parhaimmillaan pitkissä palloralleissa, juoksuttaessaan vastustajaa pitkin kenttää, mutta Bautistaa vastaan kyseinen pelitapa ei pure, sillä espanjalainen palauttaa pallot kuin tiiliseinä, liikkuu erinomaisesti ja on hyvin vaikea väsytettävä. Lisäksi Bautistalla on mahtava kämmenlyönti (etenkin inside-out lyönnit ovat vaarallisia), jolla tehdä vahinkoa sekä kohtuullisen vakaa syöttö etenkin nurmella. Djokovic on Grand Slameissa parhaimmillaan ja ollut läpi turnauksen erittäin vahva, eikä espanjalainen voi voittaa ottelua aiemmin turnauksessa nähdyllä puolustavalla tenniksellä takalinjan takaa, vaan Bautistan on keksittävä jokin toinen lähestymistapa otteluun. Bautista pelaa kuitenkin erinomaista tennistä nurmella ja tietää keinot päihittää Djokovic. Serbi jatkaa finaaliin, mutta ei kolmessa erässä.

Pelivalintamme:

Erät yli 3,5 @2.20

Betsafe - Lue arvostelu

2.20

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan