ATP-finaaliturnaus: Novak Djokovic - Taylor Fritz

Pe 19.11. | Klo 15:00 | ATP | NOVAK DJOKOVIC - TAYLOR FRITZ

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 15:00


Novak Djokovic (ATP-8) kohtaa Nitton ATP-finaaliturnauksen välierissä Yhdysvaltojen Taylor Fritzin (ATP-8). Serbialainen johtaa keskinäisiä kohtaamisia 5-0. Edellinen kohtaaminen tapahtui pari viikkoa siitten Pariisin Masters-turnauksessa, jossa Djokovic oli parempi lukemin 6-4, 6-3.

Djokovic joutui urakoimaan alkulohkon päätöspelissä


Djokovic on turnauksen ainut pelaaja, joka voitti kaikki alkolohkon kolme voittoa. Stefanos Tsitsipaksen ja Andrei Rublevin serbialainen kukisti 2-0-erin. Eilen pelatussa Daniil Medvedev-ottelussa Djokovic joutui tiukille, sille ottelu kesti yli kolme tuntia ja ratkesi vasta kolmannen erän tiebreikissä. Medevedv pääsi myös syöttämään ottelun voitosta kolmannessa erässä 5-4-tilanteessa, mutta miehen hermokontrolli petti jälleen kerran. Medvedev hävisi turnauksen kaikki kolme ottelua 2-1-erin.

Djokovic on voittanut finaaliturnauksen urallaan viidesti, mikäli mies onnistuu voittamaan tämän vuoden turnauksen, niin mies nousee jakamaan kaikkien aikojen ykköstilaa yhdessä Roger Federerin kanssa.Fritzin syöttö on hyvässä iskussa


Fritz varmisti semifinaalipaikan voittamalla päätöskieroksella Kanadan Felix Auger-Aliassimen 6-7, 7-6 ja 6-3. Kaksi ensimmäistä erää sujuivat tasaisissa merkeissä, sillä molempien syöttö oli huippuiskussa. Auger-Aliassimella oli kolme murtopalloa kakkoserän toisessa geimissä, mutta kandalainen ei onnistunut murrossa. Fritz voitti ottelussa pisteet ykkösyötöllään 88-prosenttisesti, löi 32 voittopalloa ja teki 21 helppoa virhettä.

Aikaisemmin turnauksessa Fritz voitti Rafael Nadalin 2-0 ja hävisi Casper Ruudille 2-1-erin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun yhdysvaltalaispelaaja on mukana ATP-finaaliturnauksessa.
Peli-idea


Fritz oli varmasti mielissään, kun Djokovicin edellinen ottelu venyi yli kolmituntiseksi. Tästä huolimatta on vaikea kuvitellä, että Fritz onnistuisi kukistamaan Djokovicin. Serbialaisen pelaaminen on vaikuttanut todella vakuuttavalta läpi turnauksen ja miehen palautustyöskentely on ollut tappavan tehokasta.

Fritzin pitää pystyä pitämään ykkössyöttöprosentti lähellä 70% ja voittaa pisteet ykkössyötöllään noin 80-prosenttisesti, mikäli jenkki meinaa haastaa serbialaisen. Fritzin syöttö on murrettu turnauksesta vasta kertaalleen, joten helppoa murtaminen ei tule olemaan. Fritz on pelannut turnauksessa kahdeksan erää eli 50% peleistä on edennyt tiebreikkiin. Usein pelaajat ovat terävimmillään avauserässä, joten pelataan kohteeseen, että avauserässä nähdään tiebreak.

Pelivalintamme:

1. erässä yli 12,5 peliä @3.71

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

3.71

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

3.7

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.65

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä