Counter Strike - ESL Pro League Season 9 Americas: NRG - Renegades

Julkaistu: 14.04.2019 14:26


Counter Strike - ESL Pro League Season 9 Americas: NRG - Renegades
Counter Strike - ESL Pro League Season 9 Americas | NRG - Renegades | 03:25
NordicBet NordicBet
Käynnissä ESL Pro League Season 9 ja kohde Amerikan osion viimeisestä alkusarjan ottelusta. Vastakkain asettuvat Pohjoisamerikan lipun alla pelaava NRG ja australialainen Renegades. Ottelu pelataan best of 3 metodilla, jolloin siis ensiksi kaksi karttaa voittanut joukkue vie pisteet mukanaan.

NRG löytyy maailman ranking sijalta 10 ja on tämän sarjan lohkovaiheessa edennyt toistaiseksi puhtaalla pelillä. Voitot ovat tulleet eUnitedista ja brasilialaisesta INTZ:sta. Molemmat ottelut vieläpä puhtaasti 2-0, joten joukkue ei vielä ole karttaakaan sarjassa hävinnyt. Vakuuttavaa tekemistä ja yhtään heikommaksi tilastoa ei tee viimeisen 10 ottelun yleisen recordin ollessa 7 voittoa ja 3 tappiota.

Vastaan asettuva Renegades ei alkusarjaa ole saanut käyntiin aivan yhtä vakuuttavasti. Avausottelussa eUnited vei pisteet (vieläpä suoraan 2-0), mutta seuraavassa ottelussa brasilian INTZ oli täysin jalkoihin jääjä. Ottelu päättyi myös puhtaasti 2-0. Kokonais recordi viimeisestä 10:stä ottelusta on australian nipulla 6-4, mutta vastustajat ovat paperilla olleet karvan kovempia kuin amerikkalais vastustajilla.

Tällä hetkellä rostereissa Renegadesilta puuttuu listoilta kokonaan Norjalainen Joakim "jkaem" Myrbostad, jolla turnauksen edetessä ilmeni jonkinlaisia viisumi ongelmia, mutta luotettavista lähteistä saatujen tietojen mukaan viisumi asiat pitäisivät olla kunnossa ja norjalaispelaaja nähdään myös ottelussa. Myrbostad on aikaisemmissakin otteluissa mukana peleissä joka tapauksessa ollut. Oletus on että tämä tieto on antanut bookereille syyn kasvattaa hieman kerrointa sillä se renegadesilla on poskettoman suuri.

Raatimme povaa tästä ottelusta Renegadesin suoraa voittoa, ja kertoimen ollessa sopivalla tasolla, tätä ei voi jättää kokeilematta!

Ottelua voi seurata osoitteesta : www.twitch.tv/esl_csgo Selostus englannin kielellä.

Pelivalintamme:

Renegades @2.60

Rizk - Lue arvostelu

2.60

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.60

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.45

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan